TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Ödül almaya sevgilisiyle birlikte gitti

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Beyrut Uluslararası Ödül Töreni'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.
Ödül almaya sevgilisiyle birlikte gitti
İnternet Haber Servisi - Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bu sene yedincisi düzenlenen BIAF (Beyrut Uluslararası Ödül Töreni) ödülleri dün gece sahiplerini buldu.

Meryem Uzerli törende “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Sözcü'de yer alan habere göre; Uzerli, ödül almaya sevgilisi Alp Özcan ile gitti.

ÖDÜL TÖRENİ'NDE GÖZ KAMAŞTIRDI
Törene Ziad Nakad imzalı elbisesi ve Mouawad marka takılarıyla katılan ünlü oyuncu şıklığıyla da göz doldurdu. Erkek arkadaşı Alp Özcan da Uzerli'nin heyecanına ortak olmak için gecede güzel oyuncuya eşlik etti.

MERYEM UZERLİ: BEN DÜNYANIN EN MUTLU İNSANIYIM
Ödülünü almak için sahneye çıkan Meryem Uzerli “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu ödülü almak, bu güzel insanlarla, bu güzel ülkede bulunmak çok büyük onur ve çok mutluluk verici. Bugün biraz şehirde dolaşma fırsatı yakaladım, buranın mimarisine hayran kaldım. Sıcakkanlı insanlar beni çok güzel karşıladı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok teşekkür ederim. Hislerimi anlatmak için kelimeler arıyorum. Bir oyuncu olarak farklı karakterler yaratabilmek adına hep gerçek olmaya çalıştım. Eğer bunun karşılığı da buysa ben dünyanın en mutlu insanıyım. Çok çok teşekkür ederim. Ve bu ödülü, tüm dünyadaki kendi şansını bekleyen genç yetenekler ile paylaşmak isterim. Gerçekten çok teşekkür ederim, kendimi çok gururlu ve mutlu hissetmemi sağladınız” diye konuştu.
Yorum Yazın