TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Oktay Kaynarca, Gezi başlı başına bir hataydı

Oktay Kaynarca, Gezi olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamalarda özellikle sanatçıları eleştiren bir tutum takındı.
Oktay Kaynarca, Gezi başlı başına bir hataydı
Daha önce Gezi'ye gittiğini "Hayatın içinde olmayı seviyorum, her şeyi hayat gibi yaşıyorum. Gittim tabii. Yine giderim" sözleriyle ifade eden Kaynarca, Gezi'nin bir hata olduğunu, oyuncuların ve sanatçıların yaptıklarıyla olayları eleştirmesi gerektiğini söyledi.
 
Sabah Gazetesi'ne konuşan Oktay Kaynarca "Bana sorarsanız; Gezi başlı başına bir hataydı; yaşananlara ve ölümlere bakınca. Biz oyuncular sanatla olayları eleştirmeliyiz, aksi halde büyük planların küçük figüranları oluruz." dedi.
 
"BEN DE İNSANIM HATA YAPARIM"
 "Yazı diliyle konuşma dili ayrıdır. Bazen arkadaşlarımızla konuşmak yerine mesajlaşıyoruz ya, aslında o mesajlaşma neticesinde birçok şey yanlış anlaşılıyor. Söylediğim ve arkasında durduğum yanlış anlaşılsa bile doğru şeyler var mı? Var. Yanlış yazdığım ve yaptığım şeyler var mı? Tabii ki var. Ben insanım; hata yaparım. Paralel Yapı ile ilgili ben dün nerde durduysam bugün de aynı yerdeyim. Bazıları benim durduğum yere sonradan gelmiş olabilir. Ee onlar da insan, onlar da hata yapabilir.
 
"GEZİ BAŞLI BAŞINA BİR HATAYDI"
 Bana sorarsanız; Gezi başlı başına bir hataydı; yaşananlara ve ölümlere bakınca. Biz oyuncular sanatla olayları eleştirmeliyiz, aksi halde büyük planların küçük figüranları oluruz. "

 
Yorum Yazın