TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Rihanna'dan Snapchat'e, 'Kendinizden utanın!'

Barbadoslu pop yıldızı Rihanna, eski sevgilisi rapçi Chris Brown’un 2009 yılında kendisine uyguladığı şiddetle dalga geçen reklamı kınadı.
Rihanna'dan Snapchat'e, 'Kendinizden utanın!'
İnternet Haber Servisi - Fotoğraf ve video mesajlaşma uygulaması snapchat, geçtiğimiz gün Rihanna ve Chris Brown’un görüldüğü bir mobil oyun reklamını yayınlayarak, kullanıcılarına “Rihanna’yı tokatlamayı mı yoksa, Chris’e yumruk atmayı mı tercih edersin?” diye sordu.

2009 yılında eski erkek arkadaşı Chris Brown’ın fiziksel şiddetine maruz Rihanna, snapchat’i kadına şiddeti özendirdiği ve başına gelen olaya saygısızca davranıldığı için kınadı.



Düşüncelerini Instagram hesabından paylaşan 29 yaşındaki yıldız, "Buna seve seve 'cahillik' demek isterdim, ama o kadar aptal olmadığınızı biliyorum! Aile içi şiddet mağdurlarını utandırmak ve bu olguyla dalga geçmek için para harcadınız. Tepkim, kişisel hislerimle alakalı değil, çünkü bundan utanmıyorum. Ancak siz; beni, aile içi şiddet mağduru tüm kadınları, çocukları ve erkekleri ortaya atarak, bizi aşağıladınız. Kendinizden utanın" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın