TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Şafak Sezer'in kardeşi tutuklandı

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ) yankesicilik yapan ve daha sonra polise teslim olan ünlü komedyen Şafak Sezer'in ağabeyi Yavuz Sezer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 Şafak Sezer'in kardeşi tutuklandı
İnternet Haber Servisi - Oyuncu Şafak Sezer’in 9 Eylül’de akşam saatlerinde Ankara’da bulunan otobüs terminalinde M.Ş. isimli vatandaşın 600 lirasını yankesicilik yoluyla çaldığı tespit edilerek gözaltına alınan abisi Yavuz Sezer’in tutuklandığı ortaya çıktı.

Olay, 9 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde meydana geldi. Otobüsle, iddiaya göre, Ankara’ya gelen M.Ş., bagajlarını alırken, parasının çalındığını fark etti. Daha sonra polise giden M.Ş., 600 lirasının çalındığına dair ihbarda bulundu.

Bunun üzerine olay yerindeki güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin, daha önce benzer suçlardan sabıkası bulunan Yavuz Sezer olduğunu tespit etti. Ünlü komedyenin ağabeyi olduğu iddia edilen Yavuz Sezer, olaydan 1 gün sonra polise giderek, teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yavuz Sezer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olaydan günler sonra Yavuz Sezer’in AŞTİ’de yankesicilik yaparken, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Yavuz Sezer’in yüzünü gizlemek için siyah şapka taktığı ve yankesicilik yaptıktan sonra otobüsün arkasından çıktığı görülüyor.



MİTİNGDE ‘YANKESİCİLİK’TEN TUTUKLANMIŞTI

Öte yandan Yavuz Sezer, 24 Mart’ta da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon mitinginde, İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik’in 1600 lirası ile 400 dolarını çaldığı iddiasıyla Ankara’da yakalanıp, tutuklanmıştı. Yavuz S.’nin bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ve bu olayla ilgili davanın da sürdüğü öğrenildi.
Yorum Yazın