TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Şarkıcı Gülşen anne oldu

Gülşen-Ozan Çolakoğlu çiftinin Azur Benan adını verdiği oğulları Fulya Acıbadem hastanesinde dünyaya geldi.
Şarkıcı Gülşen anne oldu
İnternet Haber Servisi - Doğum sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Ozan Çokakoğlu, ” Gülşen de oğlum da çok sağlıklı. Aslan gibi bir erkek dünyaya geldi. Tosun gibi maşallah. Umarım vatana millete hayırlı bir evlat olur” dedi.

Çocuğun ismini kimin koyduğuna da açıklık getiren Çolakoğlu, ” Azur’un anlamı Mavi, Benan ise Arapça’da parmakla gösterilen örnek kişi anlamına geliyor. Benan’ı anne Azur’u ben arzu ettim” şeklinde konuştu. Hastane ziyaretine ilk olarak Demet Akalın’ın geldiğini ifade eden ünlü müzisyen, “Demet de bizim kadar heyecanlıydı. Kendi çocuğu olmuş gibi sevindi. Sağ olsun fil konseptli bir hastane odası tasarlayıp 5’i 1 yerde taktı.



Zaten oğlum anne karnındayken hep Demet’in şarkılarıyla büyümüştü. Buradan çıktıktan sonra bir üç ay orada yaşarız herhalde” dedi. Tarkan’ın kendisine telefon açtığını da ifade eden Çolakoğlu, “Tarkan yurtdışından döner dönmez eşiyle birlikte ev ziyaretine gelecek” dedi.  Sağlık durumu yerinde olan Gülşen, yarın hastaneden taburcu edilecek.



OZAN ÇOLAKOĞLU CANLI YAYINA BAĞLANDI
Doğum sonrasında yaşadığı heyecanı Renkli Sayfalar’a telefonla bağlanarak anlatan baba Ozan Çolakoğlu, “Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı. Sezaryen düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen’e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk. Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah” diye konuştu.



 
Yorum Yazın