• Magazin

Ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi Vatan’ın konusunu anlattı

Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncularından Cahit Kahyaoğlu, "Kurtlar Vadisi Vatan filminde darbenin perde arkasını anlattık. O gece darbe gerçekleşmiş olsaydı PKK’sı, PYD’si ve DAEŞ’i sınırımızdan içeri girecekti" dedi.
Ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi Vatan’ın konusunu anlattı
İHA - 15 Temmuz darbe girişimi ve daha sonra yaşananları anlatan Kurtlar Vadisi Vatan filminin oyuncuları gala için Samsun’a geldi. Bir alışveriş merkezinde sinemaseverler ile buluşan Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncuları Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak, hayranlarıyla buluştu. Baş rollerini Necati Şaşmaz, Sinem Uslu, Nezih Işıtan, Cahit Kahyaoğlu ve Erhan Ufak’ın paylaştığı Kurtlar Vadisi Vatan filmi için Samsun’da gerçekleşen galada, sinemaseverler ünlü oyuncular ile film seyretme fırsatı buldu.

Film öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Cahit Kahyaoğlu ve Erhan Ufak, film hakkında bilgi verdi.

“PKK’SI, PYD’Sİ DAEŞ’İ İÇERİ GİRECEKTİ”
Darbe girişimi kalkışmasını konu alan bir film yaptıklarına dikkat çeken Cahit Kahyaoğlu, “Kurtlar Vadisi her zamanki gibi yine ters köşe yaptı. Biz o gece yaşananlarla birlikte bu işin perde arkasını anlatmaya çalıştık. O gece darbe gerçekleşmiş olsaydı bizim sınırımızdan içeriye gireceklerdi. PKK’sı, PYD’si ve DAEŞ’i içeri girecekti. Çok şükür ki bu millet buna izin vermedi. Plan yapanların en büyüğü olan Allah o geceyi bozdu. Bizler bugün burada film izliyorsak o gece şehit olanların sayesinde izledik” diye konuştu.

Daha sonra vatandaşlar ünlü oyuncular ile birlikte fotoğraf çektirdi.
Yorum Yazın