TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'a oğlundan böbrek nakli yapıldı

Bir süredir diyaliz tedavisi gören Ferdi Tayfur, Antalya'da böbrek nakli oldu. 75 yaşındaki sanatçı, oğlunun böbreğiyle ikinci hayatına başladı.
Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'a oğlundan böbrek nakli yapıldı
ANKARA/AA - Diyaliz tedavisi gören ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, iki hafta önce Antalya'da özel bir hastaneye başvurdu. Burada gerekli tetkikleri yapıldıktan sonra Tayfur'a, 55 yaşındaki oğlunun böbreği nakledildi.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Tayfur'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"Sanatçı Ferdi Tayfur'un sağlık durumu gayet iyi"
Böbrek naklini gerçekleştiren hastanenin Organ Nakli Merkezi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş, sosyal medya hesabından, acil ameliyatlar dışında ara verdikleri böbrek nakli programına bugün kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

Herkesi organ nakline davet eden Demirbaş, "10 gün önce böbrek nakli yaptığımız ve 5 gün önce taburcu ettiğimiz duayen sanatçı Ferdi Tayfur'un sağlık durumu gayet iyi ve böbrek fonksiyonları normale dönmüştür. Unutmayınız #Organnaklimucizedir." ifadelerini kullandı.

Bu arada, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, daha önce diyalize girdiğini açıklayan ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'u tedavisi için Antalya'ya davet ederek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi'nde tedavi edebileceklerini duyurmuştu.
Yorum Yazın