TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Usta oyuncu uzun dizilere sitem etti

Efsane oyunculardan Perran Kutman yeni dönem dizilerini eleştirdi.
Usta oyuncu uzun dizilere sitem etti
Fatih Mehmet Kayalı - Daha önce birçok oyuncu için gerçekleştirilen “Geçmişten Geleceğe Başarı Hikâyesi Fotoğraf Sergisi’’ bu defa usta oyuncu Perran Kutman için yapıldı.

Adına gerçekleşen ve 2 bin 500 adet fotoğraf sergisinin açılışını yapan Perran Kutman “İlk defa böyle bir duygu yaşıyorum. Bu kadar duygusal bir fotoğraf sergisi beklemiyordum. Beni çok şaşırttılar. Bu fotoğraf karelerinin her birinde bir hatıra yatıyor. Fotoğraflarda kaybettiğimiz değerli sanatçı arkadaşlarım da var. Onların özlemini yaşıyorum” dedi.

Fotoğraflarına baktığında doğru ve güzel işler yaptığını anladığını dile getiren Kutman “Fotoğraflara baktıkça yaptığım güzel işlerin gururunu daha çok yaşıyorum. Hiçbir olayın karşısında boynumu eğmedim, eğmem de...” şeklinde konuştu.

Usta oyuncu uzun dizilere sitem etti. Kutman, “Bu kadar uzun süreli projelerde oynanmaz. Oyuncuya yazık, senariste yazık, yönetmene yazık, seyirciye yazık. Üç saat bir dizinin karşısında seyirci oturtulmaz. Bu şartlarda oyunculuk yapılmaz. Gerçek oyuncuya artık ihtiyaç duyulmuyor” dedi.

Fotoğraf sergisinin hazırlık süresi için 35 kişilik ekip 5 ay boyunca çalıştı. Bir ay boyunca ziyaretçilere açık olacak sergiden elde edilecek bütün gelir, “Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği”ne bağışlanacak.
Yorum Yazın