TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Yaptırdığı estetiklerin nedenini açıkladı

Popçu İrem Derici, önceki akşam Mall Of İstanbul'da sahne aldı.
Yaptırdığı estetiklerin nedenini açıkladı
İnternet Haber Servisi - Semih Doğruer imzalı kıyafet ile gazetecilerin karşısına çıkan Derici, "Biletlerimiz günler öncesinden tükendi, çok enerji doluyum. Müthiş bir konser olacak" dedi.

Son zamanlarda verdiği kilolar ile konuşan ve sürekli aynı konunun konuşulmasından rahatsız olan popçu, “49 kiloya kadar düştüm, bu kadar yeter. Sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum” dedi. Kiloları hakkında sürekli yorum yapan insanları da eleştiren İrem Derici, “Lütfen hep aynı şeyi konuşmayalım, bende zamanında mantıyı löp löp götürürdüm. Beni eleştiren arkadaşlar, önce boğazını tutsun” dedi.

‘BİZ ÇOK MUTLUYUZ’
30 yaşını sevgilisi Lider Şahin ile Portekiz’de kutlayan popçu, “Tatilimiz çok güzeldi, keyifli geçti. Doğum günümü iki aşık kutladık, pastamızı kendimiz üfledik” dedi.

Sevgilisini ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildiği iddialarına yanıt veren popçu, “Mutluluk, gözyaşı, kenetlenme, ben bu ailede bunu gördüm ve çok mutlu oldum. Horoz esprisini hep yapıyorum, bizim sorunumuz yok. Bazı insanlar konuyu farklı yerlere çekiyor, biz çok mutluyuz” dedi. Yakın zamanda ‘Tek Taş’ adını verdiği albümünü çıkaracağını belirten İrem Derici, “Çok güzel bir albüm oldu, siz tek taş lafını duyunca bana evlilik sormayın. Bu konuların sonu hiç gelmez, o yüzden cevap vermiyorum” dedi.

Estetik konusunda Ajda Pekkan ile yarıştığı haberlerine değinen popçu, “Bu gayet esprili bir durum, Ajda Hanım her zaman güzel bir kadındı. Ben çirkin olduğum için estetik yaptırıyorum” dedi.




 
Yorum Yazın