TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Yeşim Salkım meydan okudu

Yeşim Salkım, programına Gülben Ergen'i çıkarıp destek olan Seda Sayan'a sert tepki gösterdi.
Yeşim Salkım meydan okudu
Fatih Mehmet Kayalı - Seren Serengil'in sosyal medya hesabından çıkardığı Seda Sayan'a bir tepkide Yeşim Salkım'dan geldi.

Sanatçı Yeşim Salkım, Seda Sayan için çok ağır sözler kullandı. Yeşim Salkım Seda Sayan'a ''Madem televizyoncusun beni de çıkar o programa benim reytingim ondan daha yüksek'' dedi.

OMURGANIZ OLSUN

Seda Sayan sen yıllarca ben en dobrayım demedin mi? En güvenilir kimdi? Şimdi güven nasıl sağlanır? Benim söylediğimin arkasında ben 20 yıl durursam omurgalı bir şekilde... Omurgalı dedim, omurganız olsun. O şekilde ancak güven kazanırım. Ben şimdi beş ay sonra başka bir kadın olsam sen bana demez misin,'Sen kimsin?' diye. 'O kadın kimdi şimdi ki kadın kim?' dersin. Güven kazanmak için hep aynı durursun. Dersin ki yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.

HODRİ MEYDAN

Uğur Dündar'a ya da Güneri Cıvaoğlu'na niye güvendi insanlar yıllarca? Çünkü doğru habercilik, televizyonculuk yapıyorlardı. Şimdi şu açıdan bakmak lazım sen yıllarca Türk kadınına rol model oldun mu? Oldun. Güvenilir ilan edildin mi? Edildin. Bunun ekmeğini yedin mi? Yedin. Kadınlar saçını, kıyafetini taklit etti mi? Sana inandılar mı? Sen güvenilir olsaydın Gülben'i karşına alır her şeyi çatır çatır sorardın. Gülben Ergen orada hayatını anlatırken Mustafa Erdoğan ile evliliğinden bahsetti. Erhan Çelik ile olan evliliğinden tek kelime bahsetmedi. Konu evlilikse Erhan'la da evliydi. Sen buna ölmek diyorsun ama bayılmayı ölmek zannetmemek lazım. Seda Sayan hadi beni de çağırsın ben daha çok reyting alıyorum ondan. Beni de çağırsın her istediğini de sorsun cevaplarım. Hadi bekliyorum, hodri meydan!

ARTIK HİÇBİR ANLAMDA GÜVENMİYORUM

Televizyonculuk şöyledir: sen sorarsın karşındaki insan da isterse cevaplar. Ama sen işine geleni sorarsan ben senin televizyonculuğunu da sorgularım anneliğini de. Seda Sayan'a artık hiç bir anlamda güvenmiyorum. Bir konuda yalan konuşan her konuda konuşur. Dostun ya da düşmanın da olsa karşındaki adil oynayacaksın. Sen dün yayında bel altı vurdun bana. Hiçbir programın doğru değil, hepsi düzmece, körler sağırlar birbirlerini ağırlar.
Yorum Yazın