TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Yolanthe yengeye milyonluk hediye

Galatasaraylı yıldız Wesley Snejider'den 19 Mart'ta 32 yaşına giren eşine milyonluk hediye geldi.
Yolanthe yengeye milyonluk hediye
İnternet Haber Servisi - Yolanthe Cabau için klasik bir otomobil satın alıp Mercedes'i baştan aşağıya yenileten yıldız futbolcu, yaklaşık 1 milyon lira harcadı.

Ünlü futbolcuların eşlerine ve sevgililerine özel günlerinde hediye olarak lüks otomobil alma modasına Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder de katıldı. Başarılı futbolcu, 7 yıllık eşi ve oğlu Xess Xava'nın annesi Yolanthe Cabau'nun doğum günü için milyonluk bir jest yaptı.

YİNE KESENİN AĞZINI AÇTI
Daha önce oğlunu dünyaya getirerek kendisine ikinci kez babalık duygusunu yaşatan eşine bunun için 750 bin liralık pırlanta yüzük hediye eden Sneijder, bir kez daha kesenin ağzını açtı.

Hollandalı yıldız, 19 Mart'ta 32 yaşına giren güzel eşine klasik bir otomobil satın aldı. Ünlü futbolcu, Mercedes 190 SL marka aracı eşinin zevkine göre de özel olarak yeniledi.

FORMASININ HAKKINI VERDİ...
Aracın yenilenme aşamasında tüm detayların eşinin istediği gibi olmasına özen gösteren Wesley Sneijder'in cebinden, klasik otomobille aracın modernize edilmesini sağlayan işlemler için 1 milyon TL'yi aşkın para çıktı.

Yolanthe Cabau'nun doğum gününde aile üyelerinin ve yakın dostlarının katıldığı şık bir parti de organize eden Sneijder, pasta kesiminin ardından verdiği otomobil anahtarıyla güzel eşinin ayaklarını yerden kesti.

Hollandalı yıldızın kendisine verdiği milyonluk hediyesiyle mutluluktan havalara uçan güzel yenge, Galatasaraylı yıldızı öpücüklere boğdu.

Başarılı futbolcunun cömertliğini gözler önüne seren bu hediyesi de "Wesley Sneijder, jest konusunda çıtayı yükseltip 10 numaralı formasının hakkını verdi" diye yorumlandı.






 
Yorum Yazın