TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Zara önce şaşırdı sonra sarıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 17'ncisi düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde konser veren Zara, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Zara önce şaşırdı sonra sarıldı
İnternet Haber Servisi - Festival programı kapsamında Alanya Belediyesi arkasında oluşturulan konser alanında kırmızı renkte siyah desenleri olan abiye elbisesiyle çıkan ve Neşet Ertaş’la özdeşleşen ‘Ah Yalan Dünya’ adlı eseriyle başlayan Zara, ilk türküsünün ardından hayranlarına seslenerek, “Şahanesiniz güzeller. Alanya'nın güzel gençleri, Alanya'nın güzelleri helal olsun size muhteşem misafirperverliğiniz ve bu coşkunuz için. Hoş geldiniz canlar” dedi.

Zara daha sonra “sevdiklerimiz için beraber söylüyoruz” diyerek, ‘Hasretinle Yandı Gönlüm' türküsüyle konserine kaldığı yerden devam etti. Alanını dolduran binlerce hayranına Zara, söylediği türkülerle ve oyun havaları zaman zaman duygulu zaman zaman ise neşeli anlar yaşattı. Sahneye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Zara'ya üzerinde portesi olan su kabağı ve Alanya Arkeoloji Müzesinde sergilenen ve bu yılki festivalin ana teması sevgiyi simgeleyen ‘Sevgi Taşı’nın minyatürünü hediye etti.

Hediyelerin ardından Zara, kendisine yapılan bir sürprizle çok duygulandı. Lise döneminde müzik öğretmeni olan Alanya Gönül Dostları Korosu Şefi Esin Uzkan’ı karşısında görünce çok şaşkınlığını gizlemeyen Zara, öğretmenine sarılarak hasret giderdi.

Yorum Yazın