TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Medya

Çocuklar Duymasın'a sürpriz isim !

2002 yılında TGRT kanalında yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın yeniden Kanal D ekranlarında, Temmuz ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak.
Çocuklar Duymasın'a sürpriz isim !
Deniz Burakcan Demir - Yeni sezona zengin oyuncu kadro ile başlayacak olan diziye yeni karakter olarak Çaycı Hüseyin’in annesi Kadriye’ye hayat verecek oyuncu Suzan Kardeş'te dahil oldu.
Kardeş; “Bu rol, büyük bir hediye. Klasikleşmiş bir dizide yer almak beni çok gururlandırdı” dedi.



Yapımcılığını Birol Güven - Mint Yapım'ın yaptığı "Çocuklar Duymasın", Temmuz'da Kanal D'de ekrana gelecek.

Çocuklar Duymasın, ailelerin gerçek hayatta yüzleştiği gündelik olaylarla ilgilidir. Ayın sonunu getirebilme, çocukları yetiştirme, iş hayatları ve karı koca sorunları gibi konular işlenir. Çocuklar Duymasın aynı zamanda “gerçek” bir erkeğin “ideal” kadınla evliliğini anlatır. Dizi kocanın bakış açısından sunulmaktadır. Haluk herkesle tartışan ve kavga çıkartabilen bir adamdır. Ama bu “taş fırın erkeği” bazen düşünmeden konuşsa ve kaba olabilse de, özünde dürüst ve ailesini çok seven bir adamdır.

Çocuklar Duymasın hem eğlendirici, hem de bilgilendirici ve eğitici olmasıyla öne çıkmaktadır. Çocuklar Duymasın sadece izlenip gülünecek ve unutulacak bir dizi değil, her zaman hatırlanacak bir dizi olmuştur.
 
Yorum Yazın