TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Medya

Kim daha mutlu? 17 Mayıs'ta vizyonda!

Yapımcılığını BSK Yapım'ın üstlendiği; Hakan Haksun'un yönettiği Kim Daha Mutlu Filmi; Türk sinemasının son dönemde çekilen romantik komedi türü filmleri listesinde üst sıralarda yerini alacağa benziyor.
Kim daha mutlu? 17 Mayıs'ta vizyonda!
İnternet Haber Servisi - Başrollerini; gazetemizin yazarı Hasan Denizyaran, Serenay Aktaş, Emre Kıvılcım, Ecem Özkaya Üstündağ ve Ümit Erdim'in paylaştığı filmde; bir ömür mutluluk için 'evet' dedikleri günün ardından gelişen olaylarla şekillenen 3 kadın arkadaşın hayatlarının neşeli ve romantik hikayesi anlatılıyor.

Mutluluğun evlilikte olduğuna inanan Bilge, az sonra nikah masasına oturacak kuzeni Şükran’a gıpta etmektedir. Şükran ise sahip olduklarının değil onda olmayanların sıkıntısını yaşamaktadır. Her ikisinin gözünde mükemmel bir evliliğe ve aileye sahip Aylin’in ise bambaşka bir derdi vardır.

Herşey evet dedikten sonra mı başlıyor yoksa evet demek mutlu son mu gerçekten? Bu sorulara yanıt bulacağınız Kim Daha Mutlu? filmi ile aynı ismi taşıyan soundtrack çalışmasını da  Gülçin Ergül seslendirerek hayranlarına da sürpriz yaptı ve Soundtrack klibi vizyon tarihinden önce yayınlandı. 

Ailecek keyifle izleyebileceğiniz Kim Daha Mutlu? 17 Mayıs'ta beyaz perdeyle buluşuyor, kaçırmayın!

Hasan Denizyaran'ın son köşe yazısı için tıklayınız..
Yorum Yazın