TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

Selin Ünver'in hikayesinin yürek burkan detayları ortaya çıktı

Kim Milyoner Olmak İster'de anlattığı hikayesiyle Türkiye'yi duygulandıran Selin Ünver'in hikayesinin detayları ortaya çıktı.
Selin Ünver'in hikayesinin yürek burkan detayları ortaya çıktı
İHA - ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katılan 25 yaşındaki ana sınıf öğretmeni Selin Ünver isimli öğretmen yarışmacının hayat hikayesi izleyenleri duygulandırmıştı.

Bir anda Türkiye'nin ilgi odağı haline gelen Selin Ünver'in anlattığı olayın, bundan yaklaşık 9 sene önce, 17 Temmuz 2007 tarihinde Denizli'de yaşandığını öğrenildi.

Anlattıklarından sonra Türkiye'nin takdirini kazanan genç kız, o sırada henüz 16 yaşında ve Anadolu Lisesi'nde okuyormuş. Annesinin cesedini bulan da yine 16 yaşındaki Selin Ünver olmuştu.

Sabah saatlerinde annesini uyandırmak için odasına giren Selin, annesinin nefes almadığını fark ederek 112'yi arayarak ambulans istemiş. Olay yerine gelen acil servis ekipleri de anne Esin Ünver'in hayatını kaybettiğini tespit ediltikten sonra anne Esin Ünver'in Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsisinde, sabah saat 05.00 ile 07.00 arasında boğularak öldürüldüğü tespit edilmiş.

 
Yorum Yazın