TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Medya

​Vartolu geri döndü

Ekranların fenomen dizisi Çukur'da önceki bölümde öldü gösterilen Vartolu karakterinin son bölümde yaşadığı ortaya çıktı.
​Vartolu geri döndü
Fatih Mehmet Kayalı - Sevilen dizi Çukur izleyicileri ekranlara kitlemeye devam ediyor.

Dizinin sevilen karakteri Vartolu'nun önceki bölümde ölmesi birçok kişiyi üzmüştü. Ancak gerçek son bölümde ortaya çıktı.

Dizinin son sahnesinde ortaya çıkan Vartolu, Yamaç tarafından bir yerde hapis olarak ekranlara geldi.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dün akşam Show TV'de ekrana gelen Çukur 18. bölümünde Komiser Emrah’ın, İdris ve adamlarını aldığını öğrenen Çukur sakinleri İdris’in yanında olabilmek için türlü planlarla nezarethaneye girdi.

Ağabeyinin geldiğini Yamaç’a söyleyen Sena, Yamaç’ın da uğraştığı kişinin Emrah olduğunu öğrendi. Korkudan gözleri dolan ve Emrah’la buluşan Sena, ağabeyine buradan gitmesini ve Çukur’la uğraşmamasını söyledi.

Emrah'ın, Baykal'ın oğlu olduğu gerçeğinin ortaya çıktığı anlar ise ekran başındakilere büyük şaşkınlık yaşattı. Baykal'ın Emrah'ı sahiplenmesi ve ona bu denli değer vermesi, ikilinin Koçovalılar için nasıl planlar hazırladıkları konusunda da merak uyandırdı.

Baykal’ın adamları Medet’i öldüresiye dövdü. Fakat bunu Yamaç’ın adamlarının yaptığını söyleyen Baykal, Medet’i Yamaç’a karşı doldurarak intikamını almasını istedi.

Serbest bırakılan İdris, Paşa’nın kalp krizi geçirdiğini öğrendi ve apar topar hastaneye gitti. Paşa’dan Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrenen İdris hayatının şokunu yaşadı. Yaşadığı şokun etkisinden kurtulamayan ve Aliço’nun kulübesine giden İdris isyan etti.

Ayakta durmakta zorlanan Medet, Yamaç ve Selim’in karşısına çıktı. İki kardeşe silah doğrultan Medet’in karşısında Selim, kendini siper ederek kurşunun hedefi oldu. Selim ölüm kalım savaşı verirken gözü dönen Yamaç, hesap sormaya gitti.

Yamaç’ın, “Selim ölürse seni yaşatmam!” diyerek silah doğrulttuğu kişinin Vartolu olduğunu gördüğümüz final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi. Çukur son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM İLK SAHNESİ

“BİR OĞLU DAHA ÖLMESİN DİYE YAPTIM!”

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 19. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Ortaya Çıkan Vartolu ile Yamaç’ın karşı karşıya geldiği tanıtımda Vartolu Yamaç’a,“Ben buraya intikamımı almaya geldim. Ne güzel ben onları indirecektim, sen de beni indirecektin bitecekti!” sözleriyle hesap soruyor.

Yamaç’ın “Babam için yaptım. Bir oğlu daha ölmesin diye yaptım!” diyerek karşılık verdiği tanıtım merakı doruk noktasına çıkarıyor.
Yorum Yazın