TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Medya

Yakında, Meryem

Güçlü hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla Meryem, yakında Kanal D'de!
Yakında, Meryem
Deniz Burakcan Demir - Bir gece yarısı yaşanan araba kazası, herkesin hayatını etkileyecektir. İntikam duygusu, hiç olmadığı kadar ağır basacak! Aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla yanan Savaş, suçlu gördüğü Meryem'e hayatı zindan etmeye hazırlanır.

Tmc Film tarafından izleyicisi karşısına çıkarılacak Meryem dizisinde başrolleri Furkan Andıç (Savaş) ve Ayça Ayşin Turan (Meryem) paylaşacak.Yaz dizisi olarak izleyicisi karşısına çıkarılacak Meryem dizisinin Emre Özdür ve Başar Başarır senaryo çalışmaları tamamlandı. Meryem Dizisinin yönetmeni olarak Mustafa Şevki Doğan.

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?
1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Furkan ANDIÇ 27 yaşındadır. Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümü mezunu olan Furkan ANDIÇ dizi sektörüne ilk olarak Umutsuz Ev Kadınları dizisinde hayat verdiği Levent karakteri ile başlamıştır. Daha sonra ki yıllarda Kaçak Gelinler Kırgın Çiçekler  ve Tatlı İntikam dizilerinde başrol oynayarak bir dünya yıldızı olmayı başarmıştır. dizisinde Gökhan karakterine hayat vermiştir.
Furkan ANDIÇ 1.90 boyunda ve 84 kg’dır Yakışıklı oyuncu başarılı oyunculuğu ile ilerleyen yıllarda bir çok projede daha başrol oynayacaktır.



AYÇA AYÇİN TURAN KİMDİR?
1992 yılında İstanbul’da doğan Ayça Ayçin Turan 25 yaşındadır. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Ayça Ayçin Turan Özcan Deniz’in Sevimli ve Tehlikeli filminde rol alarak kendisini tanıtmayı başarmıştır. Daha sonra Karagül dizisinde ise Ada ŞAMVERDİ karakteri ile karşımıza çıkmıştır. İstanbul Üniversite Radyo Sinema bölümü mezundur. Son olarak ise Altınsoylular dizisinde başrol oynamıştır ancak dizi bekleneni veremeyince erken final yapmak zorunda kalmıştır.
Yorum Yazın