TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Beyazın masumiyeti!

Beyaz renk her kıyafette en büyük masumiyeti simgeler.
Beyazın masumiyeti!
Sultan Gedik - Gelinliklerin de beyaz olması bunu anlatmıyor mu zaten?

Artık elbiseler hayli beyaz. Dantellisi, çiçeklisi, şile bezi, gömlek modeli ve daha birçok modeliyle! Tabi eteklerde ve diğer üst kıyafetlerde de bu masumiyeti yakalamak oldukça kolay!

‘’Beyaz giyme söz olur’’ türküsünün tınısı geldi kulaklarıma; evet işte! Beyaz böyle dikkat çekici ve bir söze bile dokunmuş! Ama beyazın masumiyeti küçük bir lekeyle son buluyor diye düşünmeyin ve cesaret edip giyin bence! Çünkü tüm beyaz kıyafetler her tende farklı bir güzellik ve dokunuş sağlar.

Masumiyeti ve sadeliği yansıtırken gözü yormayan ve yaz aylarında hayli serin tutan beyaz renkli kıyafetler; insanı rahatlatıyor. Özellikle bu yaz bohem modelleri beyazlarda görebilirsiniz. Etnik dokunuşlarla dantel ve nakışları bu masumiyette toplayan moda tasarımcıları her dokunuşta naifliği de işlemişler sanki!



Sokakta, özel gün ve gecelerde her yerde rahat bir dokunuşla sizleri bir anda serinletecek etkisiyle; mini, midi ve maksi elbiseler her ortamda ifade bırakıyor. Üstelik takı ve aksesuarlarla daha da ortaya çıkmayı başarıyor. Her ne yapsanız beyaz renkli kıyafete uyum sağlıyor. Bir anlamda kurtarıcı bir renk ve asla modası geçmeyecek.

Beyazla hem sportif olabilir hem de romantikliği yaşar ve yaşatırsınız. Çıkıp giymek ve böylesine rahat olmak artık en kolayı! Bir beyaz iri dantelli elbise, yeşil ayakkabı ve çanta ile hoş bir kombin! Her renkle rahat uyum ve kolay bulunabilirlik. Beyazın masumiyetini yaz boyunca doyasıya yaşamak gerek!
Yorum Yazın