TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

'Butik Zuhal' markalaşmaya devam ediyor

Tarzından ve modadan vazgeçmek istemeyen, hamile bayanların en çok yaşadığı sıkıntılardan birisi de kilo almaya başladıkça gardıroplarında uygun kıyafet bulamamak oluyor.
'Butik Zuhal' markalaşmaya devam ediyor
Hamile olan bayanların ortak sorunları istedikleri kıyafetleri giyememek oluyor. Modadan ödün vermeden giyinmek tüm bayanların olduğu gibi hamile bayanlarında hakkı olduğunu düşünen 'Butik Zuhal Hamile Giyim' zengin ürün yelpazesiyle hamile bayanların imdadına koşuyor.

Hasan Denizyaran'ın ortak olduğu ve ailesinin işlettiği 'Butik Zuhal Hamile Giyim'de abiye giyim, pantolon, etek, elbise son zamanların modası olan ve bayanların vazgeçemediği tulum çeşitleri, eşorfmanlar kapalı bayanlara özel tesettür giyim ve hatta hamile bayanların olmazsa olmazı olan baby shower için özel tasarımlarım olduğu kısaca hamile bayanların ihtiyacı olan her şeyi bulmak mümkün.

Butik Zuhal Hamile Giyim, İzmir Anafartlar Caddesinde bulunan Salepçioğlu Çarşısı mağazasında 1973'ten beri hizmet verirken internet üzerinden de butikzuhal adresinden alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Sizde hamile kıyafeti bulmakta zorlanıyorsanız ve gardırobunuzu yenilemek istiyorsanız 'Butik Zuhal Hamile Giyim'in sitesine uğramadan alışveriş yapmayın.

İLANDIR
Yorum Yazın