TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Çalışırken tarzınız olsun!

Çalışma hayatında kadınların en büyük sorunudur her gün farklı bir tarz da giyinmek!
Çalışırken tarzınız olsun!
O nedenle dolaplarında mutlaka kurtarıcı olacak ve pratik olarak hazırlanarak çıkmayı sağlayacak kıyafetler mutlaka bulunmalıdır.

Bu konuda tedbirli olmak bazı durumlarda ani çıkışlarda hızlı olarak hazırlanmaya da bu kıyafetler yardımcı olacaktır.

Beyaz gömlek mutlaka dolabınızda yer almalı. Hatta birkaç tane farklı model olmalı ki her şekilde kombin sağlayabilesiniz. Fırfırlı, düz sade, cepken yakalı ve vücuda oturan beyaz gömlekler. Özellikle etek ve pantolon üzerine hatta capri üzerine rahat bir şekilde kombin sağlayabileceğiniz beyaz gömlek ve bluzlar en büyük kurtarıcınızdır. Üstelik aksesuarlar açısından ve uyum sağlamak için düz renk beyaz gömlekler her şekilde size kolaylık sunacaktır. Ayrıca tarzınızı da yansıtması açısından önemli bir seçimdir.

Siyah kumaş pantolon da ofis şıklığını yansıtacak parçalardan birisidir. Üzerine desenli ya da düz renklerde bluz ve gömlek tercihinde bulunmanız ve aksesuarlarla tamamlandığında şıklığınızı ve tarzınızı yansıtmanız açısından önem sağlayacaktır.

Midi pilili ya da dar etekler de ofis şıklığınızı ve çalışırken rahatlığınızı sağlayacak parçalardandır. Üstelik üzerine her tarz bluz, gömlek ve tişört uygun olacaktır. Desenli olabileceği gibi düz renklerde de tercih edebilirsiniz.

Bol paça kısa pantolonlar da yaz aylarında kurtarıcınız olacaktır. Salaş bir gölek ya da tişörtle rahatlığı ve serinliği kolay bir şekilde tasarlayabilirsiniz. Üstelik düz ayakkabılar ile de gün boyu ayaklarınızı da koruyacaktır.



Elbiseler de mutlaka yaz ve kış aylarında çalışan kadınların tercihi arasında olmalıdır. Tek giyim tarzı olması ve rahatlığın yanı sıra şıklığı ve zarafeti de yansıtması stilinizi belirleyecek parçalardandır. Mini midi ya da uzun olarak tercih edebilirsiniz.

Çalışırken rahatlık ve kolaylık sağlayacak tarzlar ayrıca şık olmayı da desteklemelidir. O nedenle her kıyafet kadının tarzını ortaya koyar!
Yorum Yazın