TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Erkeklerin olmazsa olmazı kol saatleri

Özellikle erkek modasında takı konusunda tek hakimiyetin olduğu kol saatleri; bir erkek için oldukça önem taşır.
Erkeklerin olmazsa olmazı kol saatleri
Fatma Güler - Hatta birçok erkek kol saati meraklısıdır ve koleksiyonunu dahi yapabilmektedir.

Özellikle erkekler için kol saatleri  kıyafeti tamamlayan en önemli parçadır. Birçok kıyafete göre farklı kol saatleri takan ve kol saatine özen gösteren erkekler için özellikle metalik ve deri kayışlı olan kol saatleri çok farklı modellerle yer almaktadır.

Yaz aylarında daha çok dikkati çeken ve gösteriş açısından daha fazla önde olan kol saatleri 2016 yılının bu aylarından itibaren tarzını yaratmış olan erkekler için bir ekol haline gelmektedir.  Öncelikle kol saati seçiminde kıyafete göre uyum içerisinde bir seçim yapmak; var olan kıyafetlere göre değerlendirerek kol saati tercih etmek önem taşımaktadır.



Renk uyumunu yansıtan farklı ruh haliyle tercih edilebilir. Spor, klasik veya günlük olarak takabileceğiniz kol saatlerini daha fazla sportif görünüşlü olarak tercih etmenizin yanı sıra; özel günlerde ya da gecelerde kullanabileceğiniz metal aksesuarlı olan kol saatleri daha bir ön plana çıkacaktır.

Özellikle kol saatlerinde yaz aylarında en çok kullanışlı olanlar metalik olanlardır. Spor olarak da metalik  saat kullanmak daha büyük avantaj sağlar.

Çünkü yaz boyunca sıcaklarda deri kayışlı olan kol saatleri kullanmak terletme açısından sorun yaratacağı için tercih edilmeyebilir.

Yaz aylarında açık renkleri tercih edebileceğiniz ve son dönemlerde birçok açıdan tercih edilen spor kol saatleri arasında yer alan silikon kayışlı kol saatleri de yaz ayları için ideal seçimleriniz arasında yer alabilir.
Yorum Yazın