• Moda

Kahverengi gözlüler nasıl makyaj yapmalı?

Altın ve kahve tonları kahverengi gözlere oldukça yakışan renk seçenekleri arasında yer alır.
Kahverengi gözlüler nasıl makyaj yapmalı?
İnternet Haber Servisi - Gece bir davete katılacaksınız kahverengi göz makyajınızı altın parıltılı tonlarla belirginleştirebilirsiniz. Ancak bunu yapmadan önce siyah göz kalemiyle göz etrafını belirginleştirmeniz gerekir.

Renkli makyajı seviyorsanız, milliyet'in haberine göre; gözlerinizin altına parlak mavi bir kalem çekin ve göz kapağınızın üzerine sarı parlak bir far deneyin. Böylece enerjik ve harika görünebilirsiniz.

Rimel sürdüğünüzde iki kat sürmenizi öneriyoruz. Böylelikle gözlerinizin güzelliği ortaya çıkacaktır. Bu makyajınızı yanaklarınıza hafif şeftali tonlarında allık uygulayarak tamamlayabilirsiniz.

Makyajınızın doğal ve fresh görünmesini istiyorsanız dudağınıza nude renkte rujlar deneyebilirsiniz. Bu rujunuzu yanaklarınıza bronz allık sürerek tamamlayabilirsiniz.

Kahverengi gözlü insanlara en yakışan makyajların arasında dumanlı göz makyajı geliyor. Özel davetlerde hatta günlük yaşantınızda bile hafif dumanlı göz makyajınızla mükemmel görünebilirsiniz.

Gözleriniz küçük ve kahverengiyse kalın siyah göz kalemiyle gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz. Bunun sonucunda daha seksi ve daha belirgin bakışlara sahip olursunuz.


 
Yorum Yazın