TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Kuş tüyü kaşlar; trend olma yolunda!

Moda; her değişimi kaldıran ve sıra dışı olan tüm yenilikleri de anında gündeme getiren bir özellik taşıyor.
Kuş tüyü kaşlar; trend olma yolunda!
Sultan Gedik - Gün geçmiyor ki yeni bir akımla moda dünyası sarsılmasın.

Üstelik artık sosyal medyada paylaşılan gelişi güzel fotolarda yapılan oynamalar ve daha birçok sıra dışı oluşumlar modaya önderlik etmesin!

Moda dünyasında makyaj yeniliğinde ilk olma yoluna adım atan kuştüyü kaşlar; Finlandiyalı bir makyaj sanatçısı olan Stella Sirone’nin espri olsun diye yaptığı kuştüyü kaşlar ile ilgili bir paylaşımı bir anda ekol oldu. Etkisi o kadar hızla karşılık bularak gerçekleşti ki artık birçok kişi bu paylaşımdaki kuştüyü kaşlardan yaptırmaya çoktan başladı bile!

Fotoğrafta bulunan kuştüyü kaşlar birçok kadın tarafından yapılarak yine sosyal medya üzerinden paylaşılarak fotoğraflar eşliğinde yayınlanmaya başlandı. Bu akım tutar ve kuştüyü kaşlar sokak modasına inerse hiç şaşmayın! Şimdilik sadece sosyal medyada ama gün neyi gösterir bilinmez.



Tabi bu arada sosyal medyanın birçok konuda ne kadar etkili olduğunu ve kitleleri bir araya topladığını da unutmamak gerekir.

Garip ve sıra dışı bir görünüme sahip olan kuştüyü kaşlar; göz makyajıyla bütünlük yaratmış; bunu inkâr etmemek lazım. Modanın ve makyaj hilelerinin ne kadar yeniliklere açık olduğunu biliyoruz. Birisi sıra dışı bir şey yapsa hemen takibe alarak hızla ilerleme etkisi ile karşılık buluyor.

Genelde moda akımlarını podyumlarda ya da stilistlerin defilelerinde görüyoruz ama artık teknolojik yenilikler her alanda dağarcığın çoğalmasına ve internette dünyayı kapsayan sosyal medya etkisiyle fırtınalar estirmesine olanak tanıyor. Tabi bizler de buna hazırlıklı olmalıyız!
Yorum Yazın