• Moda

Pantolonlar başrolde!

Erkeklerin tercihi klasik model pantolonlar artık bayanların en çok tercih edilen ve başrole getirdiği parçalar haline gelmiştir.
Pantolonlar başrolde!
Sultan Gedik - Genelde bayanların kombinlerinde yardımcı olarak tercih ettiği parçalar olan pantolonlar; yeni kesim, bel ve paça bölgesindeki çarpıcı değişimler ile başrole geliyor.

Genelde pantolonların rahat olması özellikle iş hayatında çalışan kadınlar için önemli bir kurtarıcı olarak yer almasına etken olmuştur. Birbirinden farklı modelleriyle son tasarım pantolonlar değişim rüzgarlarını estirerek, ofis hayatına da giriş yaparak klasikliğin yanı sıra modernliği de taşıyor. Bu sene pantolon modasında palazzo pantolonlarda bulunan belden bağlamalı modeller, fırfırlı ve diğer ayrıntıların yer aldığı dokunuşlar aynı şekilde klasik pantolonlara da yansıtılarak bu değişimi sunmuştur.

Klasik pantolonlarda özellikle kalın çizgiler tek renklerin üzerinde kendi deseni ile bütünleştirilmiş ve beldeki dokunuşlarla farklı bir ambiyans yaratmıştır. Ayrıca günlük kullanımlar içinde rahatlıkla tercih edilebilecek klasik pantolonlarda feminen görüntü yakalanmıştır.

Gri, siyah, füme, kahve gibi klasik renklerin yanı sıra pudra, krem, haki, mavi gibi göz alıcı tonları da tasarımlarında kullanan modacılar bu akımla birçok kadına kolaylık sağlayacak modelleri yaratmışlardır. Günlük kıyafetleriniz arasına dahil edebileceğiniz klasik ama modern tasarımı yansıtan başroldeki bu pantolonları gardırobunuza ekleyerek, sizde çalışma hayatınızda veya günlük gezilerinizde rahatlıkla, dilediğiniz şık bluz ve tişörtlerle kombinleyebilirsiniz.



Pantolonlarda ayrıca kombin olarak kullanabileceğiniz en önemli aksesuar; birbirinden şık şapka tasarımları pantolonların şıklığını daha bariz ortaya çıkaracak ve sizin için bir kurtarıcı olacaktır. İster koyu renklerle ofis şıklığınızı yaratabilir, isterseniz açık ve farklı renklerle modern tarzınıza uygun günlük giyiminizi yakalayabilirsiniz.
Yorum Yazın