TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Paten stilettoları ile Saint Laurent

Moda akımı öncülerinden ve ünlü ayakkabı tasarımcılarından Saint Laurent kadınların stiletto aşkına farklı bir bakış açısı getirerek kolaylık sağlamayı amaç edinmiş olmalı (!)
Paten stilettoları ile Saint Laurent
Deniz Burakcan Demir - Şık olmaktan vazgeçemeyen ancak hareketi kısıtlayan topuklu ayakkabılara bu çözüm paten stilettolar ile geliyor.

Saint Lourent paten stilettoları topuk sevdasından vazgeçemeyen kadınlar için tasarlamış. Hayli ilginç olmasının yanı sıra oldukça da sıra dışı!



Özel gecelerde partiye yetişmek ya da bir düğüne gitmek istediğniz zaman geç kaldığınızda ayağınıza takıp hızlı hareket ederek ulaşabileceğiniz bir model. Ne kadar sağlıklı düşünülür ama eğer paten kullanmayı bilmiyorsanız hiç tavsiye edemeyeceğim. ‘’Acele giden ecele gider’’ olmasın aman!

Modanın ucu bucağı ve eğrisi doğrusu yok! Moda işte hep absürt hem de göz alıcı! Tercih etmek size kalmış. Üstelik fiyat olarak da yüksek olan paten stilettoların nasıl bir etki yaratacağı merak konusu. Bekleyelim görelim!

Stiletto kadınlar için hayli ilgi çeken ayakkabı modelleri arasında tahtını uzun yıllardır koruyor. Ancak topuklarının ince olması ve dar bir buruna sahip olmasıyla günlük giyimde pek tercih edilmiyor. Ama tutkunu olan ve tarzından asla ödün vermeyen kadınlar için bu önemli değil. Günlük çalışma hayatında dahi giyebilme riskini alabiliyorlar. Üstelik ayak sağlığı için hayli zararlı olsa dahi!
Yorum Yazın