TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Sırt çantalarında lise yılları!

Sırt çantaları son zamanlarda en popüler çantalar arasında yerini aldı ve asla bırakmayacak gibi duruyor.
Sırt çantalarında lise yılları!
Sultan Gedik - Hayli kullanışlı olan ve genç, orta yaş herkesi severek ve beğenerek kullandığı modeller arasında önemli bir yer tutuyor.

Üstelik kullanım açısından kolaylık sunması ve çok fazla materyalleri alabilmesi ise avantajı!

Öyle sırt çanta modelleri var ki bu çantalar sizleri lise yıllarınızdaki o heyecan dolu okul çantalarınıza götürecek. Üzerlerinde kullanılan desenler ve renkler oldukça iç açıcı ve rengârenk!

Artık aksesuar gibi kullanmak bile neredeyse moda olan sırt çantalarının okul yıllarını anımsattığı söylense de artık o kısırlıktan çıkması çok iyi oldu açıkçası! Bazı desenli olanlarının o yılları anımsattığını saymazsak çok şık modellerini ve tasarımlarını da görmek ve beğenerek kullanmak mümkün!



Ünlülerde sokak stillerinde başlayan sırt çantası akımı artık sokaklarda herkes de en fazla kullanılan tasarımlar olarak akımı başlattı bile! Birçok ünlü deri markasının daha gösterişli modellerini görmenin yanı sıra günlük kullanımlar için de spor markalarınınkileri de görebiliyoruz.

Sırt çantalarının üzerlerinde yer alan figürler ise çok fazla alternatif içeriyor. Ayrıca minik modellerin yanı sıra büyük boyları da isteğe ve ihtiyaca göre değişiyor.

Ünlü markalardan Prada’nın robot desenli modeli oldukça şirin ve dikkat çekici! Fendi, Tory Burch, Kenzo, Love Moschino, Luis Vuitton, Mansur Gavriel ve daha birçok ünlü marka tarzları ile en kaliteli ve en iyi tasarımları sunmuş.

Sırt çantalarının bu kadar popüler olmasında tasarımların etkisi de azımsanmayacak kadar çok!
Yorum Yazın