TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Sonbahar kış sezonu dört köşe şekiller

2017-2018 Sonbahar ve Kış moda tasarımlarında hayli baskın olarak karşımıza çıkacak dört köşe şekilli ekose, dama, kare, gingham ve baklava desenli kumaşlar.
Sonbahar kış sezonu dört köşe şekiller
Sultan Gedik - Manto, kaban, mont, trençkot ve daha nice üst kıyafetlerde egemenlik kuracak.

Ayrıca etek, pantolon ve elbiselerde bu şekillerden nasibini alacak.

Bu desenleri bir arada kullanma ya da tek kullanma olanağı ile artık sokaklar dört köşe olacak gibi duruyor. Ekosenin ve desenlerin hâkimiyeti artık eski yılların esintilerinden nasibini alarak yenilikçi ve daha da radikal olarak karşımıza çıkıyor.

Bir ara esintileriyle yine gündeme gelen desenli modası yine ortama yeni nefes getiriyor. Renkler ise daha sıcak tonlarda olmasına rağmen koyu renk etkisini daha da çok hissettirecek. Kahve ve bejin ekoseye en yakıştığı bir gerçek! Siyah ve lacivert de buna eşlik ediyor. Haliyle kış mevsimi koyu renk etkisiyle yaşanıyor. Gri tonlarda dama taşlı bir takımla sokaklarda salınabilirsiniz. Üstelik bu sene moda olan değişik şapka stilleri ile de kombin yaratarak!



Bu sene kazaklarda ve sweatshirtler de ekose, kare ve damalı desenleri görebileceğiz. Her parçada dört köşe desenler kış boyu bizleri saracak. Üstelik elbiseler, pantolonlar, çanta ve ayakkabılar bu moda tasarımlarından nasibini alıyor. Hatta düz renk ve dört köşe desenlerin bir arada tek kıyafette oluşumunu da görmek mümkün!

Sonbahar ve Kış sezonu tüm farklı esintileriyle moda dünyasında kendini göstermeye başladı bile! Podyumlarda gördüğümüz bu değişiklikleri havaların soğumasıyla artık sokaklarda da göreceğimiz aşikâr!
Yorum Yazın