TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Yaz aylarında kombinler

Özellikle yaz ayları; giyim açısından oldukça rahat giyme şansını bize sunuyor!
Yaz aylarında kombinler
Fatma Güler - En çok tercih edilen kıyafetler arasında yer alan elbiseler yaz ayları için bir kurtarıcı olarak yer alıyor.

Daha çok sokaklarda ve özel günlerde dahi giyebileceğiniz elbiseler üzerinizdeki hafifliği ve rahatlığı size sunuyor.

Üstelik sıcakta terlemeyi önleyebilecek bol dökümlü kumaşlardan oluşan elbiseler en büyük kurtarıcınız olabilir. Ayrıca dolgu topuk ya da hasır şapkayla tamamlama imkanı bulabileceğiniz bu elbiselerle çok rahat edebileceksiniz.

Bunun yanı sıra yüksek bel İspanyol paça pantolonlar da bu yıl çok trend olan ve yaz ayları boyunca tercih edebileceğiniz en rahat kıyafetlerden birisi! Üzerine mini tişörtler, gömlekler giyebileceğiniz rahat bir şekilde kombinleyebileceğiniz pantolonlar özellikle İspanyol paça olması ve bacakların birbirine sürtünmesini önlemesi;  sıcakta terlememek için oldukça önem taşıyor.



Ayrıca ayakkabı olarak da spor ayakkabısı babet yüksek topukla her türlü kombin sağlama imkanı bulunması açısından avantaj sağlıyor.

Ayrıca şort yaz ayları için en rahat kıyafetlerden birisi! Özellikle genç kızların tercih edeceği şortlar her açıdan kombin yapma konusunda büyük bir kolaylık sağlıyor üzerine her türlü tişörtü  giyebilirsiniz.

Hem rahatlığın hem salaş olmanın hem de özgür olmanın tadını şortlarla çıkarabilirsiniz. Ayrıca kapriler yaz aylarında en rahat giyilebilen pantolonlar arasında. Üstelik ince kumaştan ve pamuklu olarak üretilen bu pantolonlar orta yaş ve üzerindeki kişilerin çok rahatlıkla giyebileceği giyim tarzı arasında rahatlıkla seçilebilir.

Bunun yanı sıra bol uzun etekler de yaz aylarında tiril tiril size rahatlık sunacak en tarz kıyafetler arasında.
Yorum Yazın