TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Yaz modasında tulumunun önemi

Özellikle bu sene yaz modasında tulumlar ön plana çıkıyor.
Yaz modasında tulumunun önemi
Fatma Güler - Tek parça rahatlığı ile günü ve geceyi karşılamaya imkan tanıyan tulumlar üzerindeki desen hareketliliğinin de eklenmesi suretiyle bu yaz daha rahat ve dinamik bir şekilde hareketliliğinizi yansıtacak!

Geçen sezonun en çok tercih edilen kıyafetleri arasında yer alan tulumlar ayrıca salopetlerle de yeniden sokaklara taşınıyor.

Yeni sezonda desenlerle fırfırlı geçişlerle tamamlanan tulumlar tüm görünümlerin yanı sıra tek parça rahatlığını günden geceye doğru sağlıyor.

Bol paçalı ve yüksek belli vurgulayan kesimleri ve küçük desenli seçimleriyle daha zayıf görünüm yakalayabileceğiniz tulumları farklı aksesuarlarla tamamlayarak çok şık olabilirsiniz.

Özellikle gün içerisinde sokak modasında ya da gecede farklı aksesuarlarla aynı tulumu giyme imkanını da bulmanız içten bile değil! Kısa paçalı olanları ise bacak boyunu ince göstermesi açısından önem taşıyor. Bu sene salopetler ve tulumlar en iyi yılını yaşayacak gibi gözüküyor.

Hem şık hem sportif olmaları nedeniyle çabasız bir şekilde şık olmayı başarmaya yardımcı olan tulum ve salopetler jeanlerin yanı sıra salaş ve cool tarzı içeren kumaş modelleri ile de dikkat çekiyor.

Ayrıca spor ayakkabı ile giyebilme imkanının yanı sıra topuklu ayakkabılarla da giyebilme şansını yaratan tulumlar sempatik şık ve rahat olmanın en güzel yolu!
Yorum Yazın