TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Moğolistan

Olimpiyat şampiyonası Nuudel marka

Moğol hayvan et ürünleri uluslararasında değer gördü.
Olimpiyat şampiyonası Nuudel marka
Ozan Koltuk - Almanya’da her 3 yılda bir düzenlenen IFFA uluslararası et sektörünün en büyük fuarı, kısacası “et olimpiyatı” olarak adlandırılır Bu fuara Moğolistan et üreticilerini temsilen “Makh impeks” firması 2004 yılından bu yana katılmaya başlamıştı ve 2016 yılında ilk defa kendi ürünleri ile altın ve gümüş madalya kazandılar.

Altın madalya kazanan JERKİ
“Nuudel jerki” ürünü “Olimpiyat”-tan altın madalya kazandı.“Nuudel” markası 2010 yılında “Makh impeks” şirketinin geleneksel bir markadır. “Nuudel” markası olarak ilk başlarda küçük, büyük mantılar, burger köftesi, köfteler üretirken yeni eklenen ürünleri ile Moğolistan’ın en iyi markası olma yolunda ilerlemektedir.

“Nuudel jerki” poşetinden çıkartıp direct yemeye hazır terbüye edip kurutulmuş bir et ürünü olup IFFA’da değer gördü ve Moğolistan’ın ilk olarak ihracat edeceği et ürünü olmuştur.

Gümüş madalya kazanan "Deedes"
“Olimpiyat”tan gümüş madalya kazanan “Deedes” tam dumanlanmış salamını “Makh impeks” şirketi 2006 yılından beri üretmektedir ve kaliteli dana etinden üretilen bir üründür.
Yorum Yazın