TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Otomobil

Ford'dan kasımda 0 faiz kampanyası

Ford, kasım ayına özel tüm binek modellerde 24 bin TL, 12 ay yüzde 0 faiz ve tüm ticari modellerde 24 bin TL, 24 ay, yüzde 0 faiz fırsatı sunuyor.
Ford'dan kasımda 0 faiz kampanyası
AA - Ford'dan yapılan açıklamaya göre, kasım ayında Her Şey Dahil Finans Paketi ile F-Kasko alan Ford müşterilerine tüm binek modellerde 28 bin TL, 12 ay, yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor. Her Şey Dahil Finans Paketi'nden yararlanmayan müşteriler ise 24 bin TL, 12 ay, yüzde 0 faiz veya yüzde 2 peşin alım desteğinden faydalanabiliyor.

Geçen ay devreye alınan binek modellerde 4 yıl 100 bin kilometre garantisi, kasım ayında da Ford Yetkili Satıcılarında müşterileri bekliyor.

Ford, Mavi Plan kampanyasıyla C-MAX'e 899 TL ve Mondeo'ya 1.299 TL aylık taksitlerle sahip olunabiliyor. Mavi Plan, Ford müşterilerine özel tek vade, tek balon ödeme oranıyla sadeleştirilen Ford Options kredi ürünü ve Ford'un Değerli Geri Alım Garantisinden oluşuyor. Her 2 yılda bir yeni Ford sahibi olma imkanı, standart krediye göre daha düşük aylık taksit seçenekleri de Mavi Plan'ın diğer avantajlı özellikleri arasında yer alıyor.

Ticari araçlarda 3 yıl sınırsız kilometre garantisi
Ford, kasım ayında ticari ürünlerinde de müşterilerine avantajlı fiyatlar ve ödeme kolaylıkları sunuyor. Tüm ticari araç gruplarında 3 yıl sınırsız kilometre garantisi kasım ayında da devam ediyor.

Tüm ticari modellerde Her Şey Dahil Finans Paketi ile F-Kasko satın alan Ford müşterileri, 28 bin TL, 24 ay, yüzde 0 faiz kampanyasından faydalanabiliyor. Her Şey Dahil Finans Paketinden yararlanmayan müşteriler ise tüm ticari modellere 24 bin TL, 24 ay, yüzde 0 faiz fırsatıyla sahip olabiliyor.

Avrupa'nın en çok satan pick-up modeli Ranger, Her Şey Dahil Finans Paketi ile F-Kasko satın alan müşteriler için 36 bin TL, 12 ay, yüzde 0 faiz kampanyasıyla sunuluyor. Yeni Ranger'da peşin alımlarda ise 4x2 manuel şanzımanlı modelleri tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 6 bin TL, diğer tüm Ranger modelleri ise 3 bin TL indirimle satışa sunuluyor.

Tüm otomobil, hafif ve orta ticari Ford modellerinde F-Kasko alımında 200 TL tutarında (KDV dahil) Servis Çeki hediyesi uygulamaları kasım ayında da Ford müşterilerini bekliyor.

Ford kampanyaları hakkında detaylı bilgi, Ford Yetkili Satıcılarından ve www.ford.com.tr internet sitesinden edinilebilir.
Yorum Yazın