TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Otomobil

Toyota C-HR Antalya'daki ilk sahibine teslim edildi

Toyota'nın C-HR modeli, düzenlenen törenle Antalya'daki ilk sahibine teslim edildi.
Toyota C-HR Antalya'daki ilk sahibine teslim edildi
AA - Antalya Toyota Plaza Bakırcılar'da düzenlenen anahtar teslim töreninde konuşma yapan Bakırcılar Satış Müdürü Abdurrahman Ünver, uzun zamandır bu anı beklediklerini, hem kendileri hem de müşterileri için büyük heyecan ve mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

Ünver, Toyota'nın hedefinin Türkiye halkı için de en iyi otomobilleri üretmek ve Toyota'yı en sevilen marka yapmak olduğunu belirterek, "Toyota C-HR'nin yükselen hedefte kilit rol oynayacağına inanıyorum. Üstelik bu modelin Türkiye'de üretiliyor olması, bize çok büyük bir mutluluk ve gurur veriyor." dedi.

Toyota C-HR'nin Antalya'daki ilk sahibi Servet Daimoğlu ise çok heyecanlı olduğunu, ilk defa otomobilini bir törenle aldığını söyledi. SUV tarzı bir otomobil satın almak istediğini anlatan Daimoğlu, "Otomobili görünce adeta aşık oldum. Almayı çok merakla bekledim. İlk otomobilim değil ama ilk otomobilimmiş gibi oldu. Allah herkese almayı nasip etsin inşallah." diye konuştu.

Crossover segmentinde yepyeni bir tasarım
Törende verilen bilgilere göre, hatchback otomobillerin dinamizmiyle SUV sınıfına özgü güçlü duruşu buluşturan Toyota C-HR, Toyota'nın yeni nesil Keen Look tasarım yaklaşımının daha da gelişmiş halini yansıtıyor. Dinamik yapısında, ön tasarımında olduğu gibi arka bölümde de sert ve köşeli hatlara yer verilen Toyota C-HR'de, arka cam ve stoplarının bir kısmı ile açılan bagaj kapağının ardından ise geniş bir alan bulunuyor.

-Yüksek malzeme kalitesiyle etkileyici iç tasarım
Toyota, "Sensual Tech" adını verdiği yeni iç mekan tasarım konseptiyle teknoloji, fonksiyonellik ve görsel şöleni Toyota C-HR'da bir araya getiriyor. Toyota C-HR'de ısıtmalı koltuklar, akıllı giriş sistemi, karartılmış yan ve arka camlar, yarı parçalı deri koltuklar, kolay akıllı park destek sistemi, 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar ve çift renkli gövde gibi özellikler bulunuyor.

Toyota C-HR, 1,2 litrelik turbo benzinli motoru ile 116 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor. 100 kilometre ortalama 5,9 litre yakıt tüketen motor, ortalama 134 gr/km CO2 salınım değeriyle çevreci ve tutumlu bir yapı vadediyor.

122 HP güç üreten yeni hibrit motor 1,8 litre VVT-I motora sahip. Yapılan optimizasyonlar sayesinde termal verimliliği yüzde 40 iyileştirilen motorla Toyota C-HR 3,8 litre/100 km ortalama yakıt tüketirken 86 gr/km ortalama CO2 emisyon salınımı gerçekleştiriyor.

Yorum Yazın