TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Otomobil

Yeni Land Rover Defender'in fren balataları Delphi Technologies'ten

Otomotiv güç ve aktarma organları teknolojilerinin global tedarikçisi Delphi Technologies, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda lanse edilen yeni Land Rover Defender 110 için fren balatalarını satışa sundu.
Yeni Land Rover Defender'in fren balataları Delphi Technologies'ten
Ön sipariş aşamasında olan ve teslimatların henüz başlamadığı yeni model için kullanılabilecek fren balataları, LP2187 ve LP2508 parça numaraları ile Land Rover servislerindeki yerini aldı.

Otomotiv ekipman üreticileri için geleceğe yönelik çözümler sunan Delphi Technologies, geliştirdiği birinci sınıf fren balatalarıyla araç üreticilerinin değişmez partneri olmayı sürdürüyor. Delphi Technologies, son olarak Eylül 2019 tarihinde Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Land Rover Defender 110 için fren balatalarını satışa sundu. Ön sipariş aşamasında olan ve teslimatların henüz başlamadığı yeni model için kullanılabilecek fren balataları, LP2187 ve LP2508 parça numaraları ile Land Rover servislerindeki yerini aldı.



Sahip olduğu teknoloji ve pazar öngörüsüyle, henüz gelişim aşamasında olan araçlar için kullanıma hazır bir biçimde ürün hazırlıklarını tamamlayan Delphi Technologies, bugüne kadar Audi Q8, Ford Fiesta ST, Ford Focus ve Toyota Supra gibi güçlü modellerin de ilk özel fren üreticisi oldu.
Yorum Yazın