TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Röportaj

Küçük yazar Deren Yetilmezsoy serüvenini anlattı

5 yaşında ilk kitabını yazan ve ilk resim sergisini açan Deren Yetilmezsoy, serüvenini OGÜN TV'ye anlattı.
Küçük yazar Deren Yetilmezsoy serüvenini anlattı
Tuğba Serbest - 10 yaşında şimdiye kadar 3 kitap yazan ve bu kitaplardan kazandığı geliri çevre derneklere bağışlayan küçük yazar Deren Yetilmezsoy serüvenini OGÜN TV'ye anlattı.

Yazmayı, hayvanları ve doğayı çok seven Deren , 5 yaşında eğitimine başlayıp ilk kitabını çıkarmış ve ilk resim sergisini açmış. 

Ardından eğitimine Üstün Yetenekliler Bölümü'nde devam etmiş. Yazmaya olan ilgisinin günlük tutarak başladığını söyleyen Deren, resimleri şiirleri ve öykülerini birleştirerek 'Pembe Bulut Saati' kitabını oluşturmuş. Son olarak 'Bu Kitap Sana Sesleniyor' kitabını kaleme alan küçük yazar,kitapta Mısır döneminde kullanılan kağıtları ve o dönemin genel özelliklerini de işlemiş.

Doğayı ve hayvanları çok seven Deren bu kitabın gelirini  sokak hayvanları için  Haykod Hayvanları Koruma Derneği’ne bağışlamış.Çok küçük yaşlardan beri evinde köpek besleyen Deren hayvanlara olan sevgisini öykülerine de yansıtıyor.

Geçtiğimiz hafta ilk imza gününü gerçekleştiren Deren; 'Benim için çok güzel bir gündü, herkes kitapları ayraçları ve rozetleri çok beğendi.' diyor.
Yorum Yazın