TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Röportaj

Nazlı Deniz Ayyıldız'la online diyet hakkında

Diet On Street'in kurucusu Online Diyetisyen Nazlı Deniz Ayyıldız, online diyet ve süreci hakkında OGÜN TV'nin sorularını cevapladı.
Nazlı Deniz Ayyıldız'la online diyet hakkında
Tuğba Serbest - Danışanlarına kendi kurduğu 'Diet On Street' ile online diyet danışmanlığı hizmeti veren Nazlı Deniz Ayyıldız, online diyet, diyetisyenliğe başlayış öyküsü, kilo vermede psikolojik etkenler, online diyetin avantajları ve dezavantajları gibi çok merak edilen soruları OGÜNTV'de cevapladı.

Yeditepe Üniversitesi'nde Gastronomi ve yan dal olarak Diyetisyenlik okuyan Nazlı Deniz Ayyıldız, kendi yaşadığı kilo verme süreciyle birlikte diyetisyenlik yapmaya karar vermiş.

Eğitimini tamamladıktan sonra, çocuk beslenmesi, sporcu diyetislenliği gibi çeşitli alanlarda sertifikalar edinen Ayyıldız, çeşitli hastanelerde ve merkezlerde görevini sürdürdükten sonra, 'Diet On Street'i kurarak hizmet vermeye başlamış.

Şimdi kendi ofisinde danışanlarına 7/24 mesaj ve düzenli olarak online görüntülü görüşme yoluyla danışmanlık hizmeti veren Ayyıldız, danışanlarıyla kurduğu bağ sayesinde çok sayıda kişinin ideal kilosuna sağlıkla ulaşmasına yardımcı oluyor.
Yorum Yazın