TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Rüya Tabirleri

Rüyada karınca görmek

Rüyada karınca görmek bir insan topluluğuna delalet eder.
Rüyada karınca görmek
Karınca hayatın uzunluğuna, kolluk kuvvete, hane halkına işaret eder. Rüyada bir kasabaya, şehre ya da ülkeye karınca bastığını görmek oraya kolluk kuvvetin gireceği anlamına gelir. Biri evine karınca bastığını ve yatağının üzerinde karıncalar olduğunu görürse bu çok sayıda evlada işarettir.

Bunun tersi olarak, karıncaların evden çekildiğini görme aile bireylerinde eksilme olacağı anlamına gelir. Rüyada karınca aynı zamanda bereketin, kazancın ve rızkın simgesidir. Rüyasında karınca gören kişinin kazancı ve ekmeği bol olur. Eğer önemli bir sağlık sorunuyla savaşan biri, rüyasında vücudunda karınca gezdiğini görürse bu onun vefatına yorulur. Rüya sahibi evinden bir karıncanın, bir şey alarak uzaklaştığını görürse o kişinin maddi sıkıntıları olacağı anlamına gelir.

Rüyada karınca yuvası görmek kolektif çalışmaya, dayanışmaya ve yardımlaşmaya delalet eder. Karınca yuvası bir yerde insanlar arasında meydana gelecek olan imece çalışması ile yardımlaşa anlamına gelir.

Rüyasında karınca öldürdüğünü gören kişi, birinin aklına uyarak, bir hata yapacak demektir.

Rüyada karınca yemek, hayırlı bir şeydir. Rüya sahibinin hanesine bolluk, bereket, huzur, mutluluk ve refah geleceğine işaret eder. Rüyada karınca yemek de, eve karınca girmesi de aynı şekilde yorumlanır.

Rüyada çok sayıda karınca görmek, soyun devamına ve artışına işaret eder.

Rüyada vücudunda karınca olduğunu gören kişi eğer hasta ise bu o kişinin ya hastalığının çok daha ilerleyeceğine ya da öleceğine işaret eder.

Rüyada kanatlı karınca görmek iyi değildir. Kanatlı karınca ölüme işaret eder. Kanatlı karınca kolluk kuvvetlerinin ölümüne delalettir.
 
Yorum Yazın