TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Bakan Işık, TSK'ya bir ur gibi sızmışlar

Kocaeli’de Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara eşlik eden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TSK’ya bir ur gibi sızmışlar dedi.
Bakan Işık, TSK'ya bir ur gibi sızmışlar
İHA - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’de Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara eşlik etti.

Saat 01.30 sularında Demokrasi Nöbeti’nin tutuluğu İzmit Perşembe Pazarı alanına gelen Bakan Işık’a, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da eşlik etti. Alanda kurulan sahneden Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara hitap eden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “Her şeyden önce bu Demokrasi Nöbeti’ni tuttuğunuz için, ülkemizin en kritik günlerinde demokrasiden yana tavır koyduğunuz için, ülkemize ihanet eden hainlere karşı dik duruşunuzu gösterdiğiniz için ve ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıktığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BU ÜLKE PEK ÇOK İHANETİ YAŞADI”
15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminden bahseden Bakan Işık, “Bu ülke pek çok ihaneti yaşadı. Osmanlı döneminde yaşadı. Cumhuriyet döneminde yaşadı. 60 darbesini, 71 muhtırasını, 80 darbesini, 28 Şubat sürecini, 27 Nisan E-muhtrıasını gördük. Ama böyle bir hainliği, kalleşliği, alçaklığı bizim memleketimiz ne gördü, ne de duydu. Bu memleketin ekmeğini yiyen, asgari ücretle çalışıp vergisini veren insanların verdiği vergi ile maaş alan ama talimatı Pensilvanya’dan alan bir ihanet şebekesi 15 Temmuz gecesi bir darbe girişiminde bulundu. Hem de nasıl bir darbe girişimi? Önce Cumhurbaşkanımızı alacaklardı. Allah muhafaza, Cumhurbaşkanımızın bedenini ortadan kaldıracaklardı. Sonra bütün Türkiye’yi teslim alacaklardı. Sonra da bu memleketi küresel güç merkezlerinin kontrolüne sokacaklardı. Bunun için yıllardır hazırlanıyorlar, çalışıyorlar ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine de tüm diğer kamu kurumlarında olduğu gibi, bir ur gibi sızmışlar. Orada her geçen gün bir ur gibi büyümüşler. Adeta bir kanser hücresi gibi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızmışlar. Artık vakit tamam biz darbeyi yapabiliriz dediklerinde de ortaya çıktılar. Ama bizim inancımıza göre, onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Hesapları tutmadı” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın