TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Başdanışman Varank'tan Ahmet Hakan'ın yazısına ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank, gazeteci Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısına ilişkin olarak sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki adresi üzerinden açıklamada bulundu.
Başdanışman Varank'tan Ahmet Hakan'ın yazısına ilişkin açıklama
Sultan Gedik - ANKARA / İHA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden gazeteci Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısına ilişkin konuştu. Ahmet Hakan, bugünkü yazısının bir bölümünde, "Aynı yargıç, bana saldıranların biri hariç alayını tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmalarına karar veren yargıç, attığı bir 'tweet' nedeniyle gazeteci Bülent Keneş hakkında tutuklama kararı veren yargıçmış. Aynı yargıç, gazetecinin kemiklerini kıranları serbest bırakıyor. Tweet atan gazeteciyi ise tutukluyor. Tarihe not düşüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Varank, Ahmet Hakan'ın bu ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafı Twitter'daki adresinden paylaştı. Varank sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki adresinden, Ahmet Hakan'ın bu ifadelerine "Biri trollemiş ya da @ahmethc okuyucularını bilerek yanıltıyor. A.Hakan kararı 6. Sulh Ceza, Keneş 4. Sulh Ceza imiş" karşılığını verdi.

Varank'ın paylaştığı bir diğer tweet ise, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin oldu. 'Twitter'ın Ankara saldırısını duyuranların bilgisini vermediği' yönündeki bir haberi paylaşan Varank, "97 vatandaşımızın katledildiği bu zamanda bile işbirliği yapmıyor Twitter. Özgürlükmüş, batsın sizin özgürlüğünüz" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.
Yorum Yazın