TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.101
  • Altın 2278.573
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Doğanay, MHP İl Başkanı Evcil'i ziyaret etti

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, referandum çalışmalarına MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil’i ziyaret ederek start verdi.
Doğanay, MHP İl Başkanı Evcil'i ziyaret etti
İHA - Doğanay, referandum çalışmalarından MHP’ye başarılar dilerken, Evcil ise, “Haberlerde okudum, 15 Temmuz iddianamelerde eski BBP’li eski MHP’li birilerinin Bolu Valisi ve Bolu Belediye Başkanı olacağı atanacağını okudum. Demek ki o akşam CHP Milletvekili Tanju Özcan ile beraberlerdi” dedi.

16 Nisan’dan yapılacak referandum çalışmalarına başlayan AK Parti Bolu teşkilatı ilk olarak MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve il teşkilatı, MHP İl Başkanı Adem Evcil’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Adem Evcil ile 15 Temmuz darbe girişimi gecesi kader birliği yaptıklarını, adeta abi kardeş olduklarını dile getirerek MHP kanadına referandum çalışmalarında başarı diledi.

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil ise, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a sert eleştirilerde bulundu. Evcil, Özcan’a 15 Temmuz gecesi nerede olduğunu sorarak, “Nasıl Cumhuriyet Halk Partisi’nin 15 Temmuz’da sokaklarda olmadığını konuşuyorsak, bugün de kendilerine ait kimlikleri olmayan insanların eski MHP’li sıfatıyla 15 Temmuz akşamı nerede olduğunu soruyorum? Haberlerde okudum. İddianamelerde eski BBP’li eski MHP’li birilerinin 15 Temmuz’da Bolu Valisi ve Bolu Belediye Başkanı olacağı atanacağını okudum. Demek ki o akşam Tanju Özcan ile beraberlerdi. Tanju Özcan da kimin ne olacağını, kimin nereye atanacağını belirliyordu. Çünkü ikisi de ortada yoktu. Tanju Özcan’a baksınlar kimleri ziyaret ediyorsa demek ki o akşam da beraberdi. Gerek biz, gerek hükümet gerekse il başkanı defalarca sorduk ve bu sorulara cevap almadık. O gün saat 18.00’de kendi otelinden çıktığı biliniyor. Ankara da Sayın Ali Ercoşkun’un görüntülerini izledik. Ama Özcan’ın Mecliste olduğuna dair emare de yok. Ben MHP il başkanı olarak o gece bir tane sokakta kendisine eski MHP sıfatı yakıştıran ve bugün muhalif olduklarını söyleyenleri göremedim. 15 gün sonra da neden güneşi gördüklerini yüzlerine sordum, nerelerdeydiler? Çıksınlar bizlere o gece nerede olduklarını açıklasınlar” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın