TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Fetö'cülerle ilgili adım atmayanlar bize hukuk dersi veremez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları Fetö'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez.' dedi.
Fetö'cülerle ilgili adım atmayanlar bize hukuk dersi veremez
AA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu Açılış Töreni"nde halka seslendi.

"Anamuhalefet partisi tüm enerjisini nereye harcıyor?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Anamuhalefet partisi tüm enerjisini nereye harcıyor? Koltuğa. Partililer de genel merkezin önüne getirmişler bir tane koltuk koymuşlar. Dertleri bu." dedi.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Birileri yaşadıkları onca hezimete rağmen koltuklarını korumak için her türlü siyasi cambazlığa başvurabilir. Birileri sandıklar kapanır kapanmaz makam, rant ve çıkar kavgasına tutuşabilir. Ama biz asla böyle bir hareket değiliz ve olamayız.

Sayın Putin ile görüşmem vardı ve maşallah bu sene Rusya'dan yoğun bir turist akını var. Öyle zannediyorum ki 6 milyon gibi bir turist herhalde Rusya'dan gelecek. Aramızdaki bu ilişkiler, bu irtibatlar bizleri daha güçlü hale getiriyor."

"2018'i rekor bir oranla tamamlayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiç kimsenin bizi hedeflerimizden alıkoymasına, hedeflerimizle aramıza girmesine izin vermeyeceğiz. Döviz kuru üzerinden gerçekleştirilen saldırılara rağmen inşallah 2. çeyrekte büyümeye devam edecek, 2018'i rekor bir oranla tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez." şeklinde konuştu.

"Bu millete tehdit dili, şantaj dili kullanamaz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:
"Yüzlerce insanımızı hunharca katledenlerle ilgili en temel hukuk ilkelerini rafa kaldıranlar bize demokrasiden bahsedemez. Bu millete tehdit dili, şantaj dili kullanamaz. Hele hele bu millete kabadayılık hiç sökmez. Meselelerin çözümü sükunettir, suhulettir, müzakere ve diplomasidir. Bunun dışındaki her yolun sonu çıkmaz sokak olacaktır."
Yorum Yazın