TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Hakarete uğrayan şehit annesine telefon açtı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Adana'da halk otobüsüne binerken ücretsiz kart bastığı için sürücü tarafından hakarete uğrayan şehit annesi Zübeyde Tura'yı telefonla aradı.
Hakarete uğrayan şehit annesine telefon açtı
İHA - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, 1993 yılında Elazığ-Bingöl karayolunda bölücü terör örgütü PKK’nın kurduğu pusu sonucunda şehit olan 33 askerden biri olan Jandarma Komando Er Mehmet Tura’nın (20) annesi Zübeyde Tura’yı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki evinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, il müdürünü telefonla arayarak şehit annesi ile görüştü.

Şehit annesine geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Kaya, "Şehit yakınları bize emanet. Konunun takipçisiyiz. Olayı duyunca üzüntü duyduk. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın selamı var. Şahsın en ağır şekilde cezalandırılması için konunun takipçiyiz" dedi.

Bakan Kaya ardından şehit babası Ahmet Tura ile görüşüp geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bakan Kaya, "Ellerinizden öpüyorum her zaman yanınızdayım" dedi.

Şehit annesi Zübeyde Tura ise, "Milletimizin bizim arkamızda olması bizi çok sevindirdi" diye konuştu.
Yorum Yazın