TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

'Hiç kimseyi ötekileştirmeden birlikte çalışacağız'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Güzel bir Türkiye için, hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimsenin inancını, kimliğini eleştirmeden, her farklılığı zenginlik kabul ederek, bu ülkeye huzur getirmek için birlikte çalışacağız." dedi.
AA - İSTANBUL (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Teşkilatının düzenlediği yemekte yaptığı konuşmada, uygar dünyanın Türkiye'deki gelişmeleri dikkatle izlediğinin altını çizerek, "Bize, CHP'lilere önemli görevler düşüyor. 'Acaba bugün çalışmasam ne olur?' diye hiç düşünmeyeceğiz. 24 saat gerekirse çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz toplumu aydınlığa çıkarmak için çok önemlidir." diye konuştu.

"Neleri hayata geçirdiğimizi anlatmak zorundayız"
İstanbul'u dikkatli izlediklerini aktaran Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Neleri yaptığımızı, neleri hayata geçirdiğimizi anlatmak zorundayız. Cadde cadde, sokak sokak, apartman apartman, mahalle mahalle gezip, anlatmak zorundayız. Bizim davamız Türkiye'nin özgürlüğü davasıdır, bizim davamız demokrasi davasıdır."

Kılıçdaroğlu, bu davaya sahip çıkıldığı zaman çocuklara karşı görevin yapılmış olacağının altını çizerek, "Güzel bir Türkiye için, hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimsenin inancını, yaşam tarzını, kimliğini eleştirmeden, her farklılığı zenginlik kabul ederek, bu ülkeye huzur getirmek için birlikte çalışacağız, birlikte mücadele edeceğiz. Mücadelemiz kutlu olsun diyorum." ifadesini kullandı.

Muhabir: Semra Okan

Yorum Yazın