TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

MHP'li Akçay'dan İnce'ye eleştiri

MHP Grup Başkanvekili Akçay, "Cumhurbaşkanı adayı çıkar da beni Amerikalı yetkililer aradı, 'Türkiye, Türk hükümeti FETÖ'nün iadesi için gerekli dosyaları hazırlamamış, bilgileri, belgeleri dosyaya koymamış' der mi?" dedi.
MHP'li Akçay'dan İnce'ye eleştiri
AA - MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Sarıgöl ilçesinde doludan zarar gören üzüm bağlarında incelemelerde bulundu.

Daha sonra partisinin Sarıgöl ilçe lokaline geçen Akçay, burada yaptığı konuşmada, anayasa referandumunun ardından hükümet sisteminin değiştiğini hatırlatarak, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin bekası bakımından çok önemli olduğunu söyledi.

24 Haziran seçimlerimde MHP’nin ve AK Parti'nin kurduğu Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydeden Akçay, "Bütün vatandaşlarımıza cumhurbaşkanlığı seçiminde, cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye çağırıyorum." dedi.

Akçay, CHP'nin ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yapıcı değil, bozucu bir zihniyeti olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanı adayı çıkar da beni Amerikalı yetkililer aradı, 'Türkiye, Türk hükümeti FETÖ'nün iadesi için gerekli dosyaları hazırlamamış, bilgileri, belgeleri dosyaya koymamış' der mi? Derse bunun anlamı şudur, demek ki Cumhurbaşkanlığına aday olan Muharrem İnce Türkiye Cumhuriyeti'nin, Türk Devleti'nin, Türk hükümetinin verdiği bilgilerle değil, yabancıların Amerikalıların aklıyla hareket edecek, bu akla sokma akıl denir." diye konuştu.
Yorum Yazın