TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Saruhanlı'da 'Cumhur İttifakı' istişare toplantısı

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, AK Parti ve MHP ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerine yönelik görüş alışverişinde bulundu.
Saruhanlı'da 'Cumhur İttifakı' istişare toplantısı
İHA - Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'nın başkanlığında, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan Bilgiç ve Alp Serdar Tuğsal'ın katılımı ile 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 24 Haziran'da yapılacak seçimlere yönelik konuların ele alındığı toplantıda, AK Parti ile MHP arasında kurulan 'Cumhur İttifakı'nın önemine dikkat çekildi. 

Başkan Yaralı, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran’da ülkemizin aydınlık geleceğe yelken açacağını, bu nedenle heyecanlı ve coşkulu olduklarını, yeni bir zafer için kolları sıvadıklarını bildirdi. 

Başkan Yaralı, "24 Haziran'da inşallah liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Türkiye'yi değiştiren, zincirlerimizi kırmamızı sağlayan, güçlü Türkiye'yi inşa eden milletin adamı, milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar devletimizin başına getireceğiz. 24 Haziran'da ülkemiz aydınlık geleceğe yelken açacak. Seçime sayılı günler kaldı. Düşmanlarımızın oyunlarını bozacak, dostlarımıza umut vermeye devam edeceğiz." dedi. 
Yorum Yazın