TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Biz bu tempoyla hiçbir takımı yenemeyiz

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Biz bu tempoyla hiçbir takımı yenemeyiz, arkadaşların biraz daha sorumluluk alması gerekiyor. Bazı arkadaşlarımızla ile ilgili radikal kararlar almamız gerek, yönetimle bu konuyu görüşeceğiz” dedi.
Biz bu tempoyla hiçbir takımı yenemeyiz
İHA - Süper Ligin 5. haftasının açılış maçında Antalyaspor, deplasmanda Kayserispor’a 2-0 mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sezonun başında olduklarını söyledi. Çalımbay, “Öncelikle üzgünüz, biz buraya kaybetmeye gelmedik ama bir takımın başına gelecek talihsizlikler bizi buldu. İlk atağın gol olması karşı tarafa güven verirken, bizde telaş oldu. İlk yarı istediğimiz gibi olmadı, ikinci yarı hem taktik, hem oyuncu değişikliği yaptık, istediğimiz pozisyonları bulduk. Penaltıyı kaçırmasaydık, daha farklı olurdu. Biz bu tempoyla kimseyi yenemeyiz, arkadaşların biraz daha sorumluluk alması gerekiyor. Bunların hepsi olacak, bundan sonrası toparlanmamız gerekiyor. Sezonun daha başındayız, çok maçımız var. Bu tempoyu kesinlikle üst seviyeye çıkarmamız lazım” ifadelerini kullandı.

“BAZI ARKADAŞLARIMIZLA İLGİLİ RADİKAL KARARLAR ALMAMIZ LAZIM”
İyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarını dile getiren Çalımbay sözlerini şöyle sürdürdü; “Bazı arkadaşlarımızla ile ilgili radikal kararlar almamız gerek, yönetimle bu konuyu görüşeceğiz. İyi oyunculardan kurulu takımız ama takım olmamız lazım, onu da başaracağız.”
Yorum Yazın