TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Bütün sonuçların sorumlusu benim

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası herkesin çok üzüldüğünü belirterek, bütün sonuçların sorumlusunun kendisinin olduğunu söyledi. Yanal, çok kısa zaman herkesin gurur duyacağı bir kadroya sahip olacaklarını belirtti.
Bütün sonuçların sorumlusu benim
İHA - Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Beşiktaş maçı hazırlıkları öncesi Burak Yılmaz ve kaleci Onur Recep Kıvrak’ın açıklamalarının ardından söz alarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yanal, "Hepimiz çok üzüldük. Herkes fazlasıyla bu üzüntüsünü dile getirdi. Bizler de bu acının yaşattığı travmayı birçok yerde görüyoruz ve duyuyoruz. Trabzonspor’un çok önemli değerleri var. Çok değerli olduğunu düşündüğümüz bir oyuncu kadromuz var. Sonuç üzücü ama sonuç üzerinde giderek sonucun ilgilendirmediği ama sevgili Onur’un ve Burak’ın ufak parantezlerle açtığı başlıklarla değerlerimizi yıpratmak ve onlar üzerinden hesaplaşmak ya da onlar üzerinde bir takım söylemlerle belirli olayları sarsmak veya gündem oluşturmak hiç kimsenin işine gelecek bir iş değildir. Bu bence yapılmaması gereken Trabzonspor’a zarar verecek en önemli hadiselerden bir tanesi" dedi.

"İYİ BİR KADROYA SAHİBİZ"
Yanal, Trabzonspor’un iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Trabzonspor kadrosu iyi bir kadro. Zor kurulmuş bir kadro Trabzonspor’un rakiplerine baktığınızda çok önemli harcamalar yapmış ve yeniden kurulmuş kadrolar var. Trabzonspor takımı sonuç alacak. Bu takımda sonuç alabilecek yetenekte cesarette oyuncular var. Bütün bu sonuçların sorumlusu hepsi benim. Çünkü bu takımın kurulumunda, yönetimle çalışan ve elimizden geldiğince yaptıklarımız var yapamadıklarımız var. Bir de olanaklar meselesi. Bu olanaklar kapsamında yaptığımız her çalışmanın altına imzamı atarım. Daha önce burada çalıştım Trabzonspor fazlasıyla emeğini aldım ve emeğimi verdim. Çok önemli bir kadromuz var ve çok kısa zamanda gurur duyacağınız bir kadronuz olacak. Benim beklentim dedikodudan ibaret olan konuşmalara itibar etmemenizdir. Esteban’ın sahaya çıkamamasına gerekçe olarak başının döndüğü, dayanamadığı hatta çenesinin kilitlendiği depresif sonuç sonrası sahadan çıkmıştır. Onur ile ilgili yapılan söylemler çok çirkin ve gereksiz. Onur bu takıma büyük emek vermiştir. İki çapraz bağı yok. Tek değil. Kendisi her gün iki saatten fazla idman yapmak zorunda. Çok fedakarlıklar bir takım yerlere geliniyor. Burada bulunmaktan mutlu olan bir grup var. Bu grupla beraber Trabzonspor mutlu olacaktır. Yıllardan beri aynı yanlışı yaparak aynılarını tekrarlamak yerine doğruları yaparak arayışta bulunmak hepimize fayda getirecektir. Ben güzel günler olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın