TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

En zor takımlardan birini çektik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile eşleşmelerine ilişkin, 'En zor takımlardan birini çektik. Kendimize güveniyoruz ve turu geçebileceğimize inanıyoruz' dedi.
En zor takımlardan birini çektik
AA - UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Benfica ekibiyle eşleşen Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, kurayla ilgili FBTV'ye değerlendirmede bulundu. 

Avrupa kupalarında oynama alışkanlığı olan bir rakiple karşılaşacaklarını dile getirerek, "Aslında muhtemel rakiplerimize bakacak olursak en zor takımlardan birini çektik. İlk maçı deplasmanda oynayacağız. Amacımız turu geçmemizi sağlayacak avantajlı skoru alıp, buraya dönmek olacak." diye konuştu.

Portekiz ekibi ile oynayacakları ilk maça kadar hazırlıklarını tamamlamaları gerektiğini aktaran Phillip Cocu, şunları kaydetti:
"Hala sezon öncesi dönemdeyiz ve hazırlıklarımız devam ediyor. Sezona en iyi şekilde hazır olmaya gayret gösteriyoruz. Artık o maçların tarihleri de yaklaşmaya başladı. 7 ya da 8 Ağustos'ta ilk maçımızı oynayacağız. Bu maça kadar takım halinde en iyi şekilde hazırlanacağız. Onlar da ilk maçta kendi sahalarında iyi bir skor almak ve avantajı ellerine geçirmek isteyeceklerdir. Rakibe saygı duymak mecburiyetindeyiz ama kesinlikle bunun anlamı korku değil. Kendimize güveniyoruz ve iyi maçlar çıkarabileceğimizi biliyoruz. Bu inançla oraya gideceğiz. İkinci maçı da bu inançla oynayacağız. Turu geçebileceğimize inanıyoruz."
Yorum Yazın