TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Fenerbahçe'den ayrılalı 2 yıl oldu ama...

Fenerbahçe’nin eski futbolcu Dirk Kuyt, “Fenerbahçe’den ayrılalı 2 yıl oldu ama Fenerbahçe’de oynadığım dönemlerden gurur duyuyorum” dedi. Meireles ise Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirtti.
Fenerbahçe'den ayrılalı 2 yıl oldu ama...
İHA - Özel işleri için İstanbul’a gelen Fenerbahçe’nin eski futbolcuları Dirk Kuyt ve Raul Meireles, futbol takımının Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanın bir bölümünü de izledi.

Tesisleri gezen ve yöneticilerimiz, teknik heyet, eski takım arkadaşları ve Samandıra personeli ile hasret gideren Dirk Kuyt ve Raul Meireles, ziyaretle ilgili de kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

DİRK KUYT: “BURADA ÇOK BÜYÜK SAYGI GÖRDÜM VE GÖRÜYORUM”

Burada tekrar olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Kuyt, “Fenerbahçe’de 3 harika yıl geçirdim. Tekrar burada olmak benim içim büyük bir keyif. Geçtiğimiz yıl UEFA Avrupa Ligi’nde Feyenoord forması ile Fenerbahçe’ye karşı maçlar oynamıştık. Burada oynanan maçın ardından da tesisleri ziyaret etme fırsatı bulmuştum. Şu anda ise özel sebeplerden dolayı burada bulunuyorum. Tekrardan burada olduğum için, bu tesisleri görme fırsatı yakaladığım için çok mutluyum. Burada çok fazla tanıdık yüz gördüm. Buraya her geldiğimde kendimi evimde gibi hissediyorum” şeklinde konuştu..

“BENİ FENERBAHÇE’YE AYKUT KOCAMAN GETİRDİ”

Teknik Direktör Aykut Kocaman ile ilgili de ayrı bir parantez açan Kuyt, “Aykut hocamızı tekrar görmek, harika bir duygu. Beni Fenerbahçe’ye getiren teknik direktördü. Ona bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Beni böyle harika bir takıma getirdiği için. Çok güzel tecrübeler edindim. Böyle tecrübeli hocanın tekrar Fenerbahçe’nin başında olması da Fenerbahçe için son derece büyük bir mutluluk kaynağı” şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE’Yİ HALA TAKİP EDİYORUM”

Takımdaki potansiyeli vurgulayan Hollandalı oyuncu, “Burada yeni bir takım var. Beraber oynadığım birkaç arkadaşım var ve bana göre harika bir takım kurulmuş. Fenerbahçe’yi hala takip ediyorum. Beraberlikler ve mağlubiyet aldığımız maç oldu ama bu takımın hala zamanı ihtiyacı var. Benim geldiğim sezonda da sezon başı iyi bir başlangıç yapmamıştık, bunu da arkadaşlarıma hatırlattım. Zor bir sezon başı olmuştu ama takım birbiriyle o bağlantıyı iyi bir şekilde kurduktan sonra devamı gelmişti. Aynı dileklerimi bu takıma da ilettim. Umuyorum çok başarılı bir yıl geçirirler. Antrenmanın da bir bölümünü izleme fırsatı bulduk. Takım çok çalışıyor ve büyük bir potansiyeli var” diye konuştu.

“FENERBAHÇE’DE OYNADIĞIM DÖNEMLERDEN GURUR DUYUYORUM”

Sarı-lacivertli taraftarları da unutmadığını söyleyen Kuyt, “3 yıl boyunca bana burada göstermiş oldukları büyük saygı için çok teşekkür ediyorum. Ama bu saygı sadece 3 yılla sınırlı kalmadı. Fenerbahçe’den ayrıldığım günden itibaren bir gün yok ki onlar bana destek mesajlarını iletmesinler. Fenerbahçe taraftarı her zaman bana saygı gösteriyor. Sosyal medya üzerinden mesajlar alıyorum. Hala bu ailenin bir parçası olduğumu hissettiriyorlar ve hala gerçekten kendimi bu aileye ait hissediyorum. Fenerbahçe’den ayrılalı 2 yıl oldu ama Fenerbahçe’de oynadığım dönemlerden gurur duyuyorum. İnsanların göstermiş olduğu sevgi büyük mutluluk. Buradaki kapıların bana her zaman açık olduğunu hissetiriyorlar. Sadece Başkanımız, sadece burada çalışan antrenörler, futbolcular ve çalışanlar değil; aynı zamanda taraftarlarda İstanbul’a geldiğim andan itibaren yine bana çok sıcak davrandılar ve bana yaptıklarım için teşekkür ettiler. Tek söyleyebileceğim şey, asıl ben onlara teşekkür ediyorum. Çok büyük saygı gösterdiler ve gösteriyorlar. Bende bu yüzden onlar için kulübe her şeyimi verdim” değerlendirmesinde bulundu.

MEİRELES: “KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM”

Portekizli eski milli oyuncu Raul Meireles de, “Buraya geldiğim ilk andan itibaren kendimi gerçekten evimde hissettim. Arkadaşlarımı ve burada birlikte çalıştığımız insanları görmek çok güzel. İçimde bir hasret vardı ve onu gidermeye çalışıyorum. Fenerbahçe’de 4 yıl geçirdim ve bu insanlarla tekrar bir arada olmak güzel bir his” dedi.

“FENERBAHÇE ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP”

Taraftarlar içinse Meireles, “Taraftarların bu kulübe ne kadar tutkulu olduklarını gayet iyi biliyorum. Çok büyük bir kulüp burası ve onlar gibi taraftarlar bulmak da kolay değil. Bu takıma verdikleri desteğe aynı şekilde devam etsinler. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve onların desteğini fazlasıyla hak ediyor. Taraftarların desteğiyle Fenerbahçe çok daha güzel yerlere gelecektir. Bir yandan da onlara çok teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum 4 yıl boyunca her zaman beni çok iyi bir şekilde ağırladılar. Bana hep iyi davrandılar ve desteklerini hep hissettirdiler” diye konuştu.
Yorum Yazın