TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Marcelinho ve Misidjan olsaydı farklı olurdu

Ludogorest Teknik Direktörü Dimitar Dimitrov, takımdaki eksik futbolcularının olduğundan dolayı beraberlik sonucunun doğal olduğunu belirterek, “Marcelinho ve Virgil Misidjan olsaydı farklı olurdu” dedi.
Marcelinho ve Misidjan olsaydı farklı olurdu
İHA - Ludogorest, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ludogorest Teknik Direktörü Dimitar Dimitrov, “Bizim istediğimiz maçı kazanmaktı. Başakşehir’in gücünü biliyorduk. Maça güvencesiz başladık. O dakikalarda inisiyatif karşı tarafındı. 12 ile 25 dakikası arasında karşılaşmaya girdik. O zaman kaleye 4 tane şut attık. İlk yarının sonuna doğru maç eşit şekilde devam etti. İkinci yarının başında bizim net pozisyonumuz oldu. Paulo kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ondan sonra oyun kalitesi düştü. Bizim futbolcularımızda fizik açısından düşmeler başladı. Sonra savunmada iyiydik. Sonunda gücümüz tükendi. Marcelinho ve Virgil Misidjan olsaydı farklı olurdu. Bu sonuç doğaldır” diye konuştu.

“HOFFENHEİM MAÇI BİZİM İÇİN BAŞLANGIÇ OLACAK”
Gruptaki şanslarının sorulması üzerine Dimitrov, “Şansımızın ne olduğunu söylemem zor. Hoffenheim, Braga ve Başakşehir hızlı takımlar. Benim için önemli olan Hoffenheim ile evimizdeki maç. O maçı kazanırsak gruptan çıkmak için iyi bir şansımız olacak. O maç bizim için başlangıç olacaktır” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın