TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Maçı kazanmak için savaştık

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, Zalgiris Kaunas karşısında alınan mağlubiyetten memnun olmadığını dile getirerek, “Tabii ki sonuçtan memnun değiliz ama bu bir basketbol maçı. İstatistiklere bakarsak savaştığımızı görmek mümkün” dedi.
Maçı kazanmak için savaştık
İHA - Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague’in 12. haftasında sahasında Zalgiris Kaunas’a 90-89 mağlup oldu. Mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Çok güzel bir maçtı. Tabii ki sonuçtan memnun değiliz ama bu bir basketbol maçı. İstatistiklere bakarsak savaştığımızı görmek mümkün. 8 top çaldık, onlara 4 top kaybı yaptırdık. Atış olarak da bizde 65, onlarda 52 atış var. 13 atış basketbol için büyük bir sayı. Maçı kötü ikilik atışlardan dolayı kaybettiğimiz görmek çok kolay. Bugüne kadar bu kadar kötü atmamıştık. Bunu incelememiz gerekiyor. Bir kere daha oyuncuları savaştıkları için tebrik ediyorum Zalgiris’i de kutluyorum. Aynı zaman da taraftarlara da çok teşekkürler. Takıma büyük katkıda bulundular" ifadelerini kullandı.

JASIKEVİCIUS: "ŞAMPİYONU YENMEK BÜYÜK BİR BAŞARI"

Zalgiris Kaunas Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Fenerbahçe Doğuş karşısında tarihi bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Şampiyonu yenmek büyük bir başarı. Umarım bundan sonra üzerine koyarak gelişirler ve büyürler” dedi.

Zalgiris Kaunas, THY Euroleague’in 12. haftasında deplasmanda Fenerbahçe Doğuş’u 90-89 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Zalgiris Kaunas Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, “Oyuncularımı tebrik ediyorum Bizim için tarihi bir galibiyet. Şampiyonu yenmek büyük bir başarı. Umarım bundan sonra üzerine koyarak gelişirler ve büyürler” diye konuştu.
Yorum Yazın